gratis date scoren

Singles oordelen openlijk over elkaar in nieuw datingprogramma ‘Guess Date’

Iedereen heeft tijdens de eerste ontmoeting een bepaalde indruk van een persoon, voornamelijk op basis van het uiterlijk. We stoppen iemand automatisch in een hokje. Dit gebeurt vooral tijdens het swipen op datingapps, maar natuurlijk ook tijdens een echte date.

Guess Date

In het nieuwe datingformat ‘Guess Date’, vanaf zondag 29 april om 16.30 uur op Concentrate Velvet, zijn per aflevering twee singles te zien die voor het eerst met elkaar op date gaan. Voordat zij zich daadwerkelijk aan elkaar voorstellen mogen zij niets zeggen, maar moeten zij opschrijven wat voor een persoon zij denken dat er tegenover hen zit. Wat is zijn of haar naam? Waar denken zij dat deze potentiële partner in het leven van houdt? Is het een player of juist een serieuze huwelijkskandidaat?

Keihard oordeel

Na dit keiharde oordeel lezen zij hun bevindingen aan elkaar voor, maar klopt deze indruk ook met de werkelijkheid? Of is er sprake van een paradigma? Uit de ongenuanceerde meningen over elkaar ontstaan grappige en zeer verrassende reacties. Gaandeweg leren de singles elkaar steeds beter kennen en mag degene die de ander het best heeft ingeschat bepalen of zij nog een keer met elkaar op date gaan. ‘Guess Date’ is een toegankelijk datingprogramma, met random spraakmakende gasten uit de huidige maatschappij.

Nieuw Format

In dit nieuwe format is te zien dat men het niet altijd aan het rechte eind heeft tijdens het eerste oordeel, wat met datingsapps van tegenwoordig niet anders is, maar iemand juist zeer verrassende eigenschappen kan hebben. ‘Guess Date’ is vanaf zondag 29 april om 16.30 uur te zien op Concentrate Velvet.

Klik hier voor een fragment.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam