Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
ontrouw
26 mei 2018

Singles ontmoeten: waar doe ik dat?

Waar ontmoet ik andere singles? Die vraag stellen heel wat kersverse vrijgezellen zichzelf. Vooral op vrijdagavond. Of zondagochtend. Juist dan is het ‘alleen zijn’ extra voelbaar en het gemis aan iemand om je heen het grootst. Dus waar ontmoet je als single nou andere singles? Een paar suggesties.

Uitgaan en ontmoeten

In het weekend lekker uitgaan is een prima manier om andere nieuwe mensen te leren kennen, ook andere singles! Je kan kiezen om uit te gaan in je eigen stad of streek zodat de contacten die je opdoet ook bij jou in de buurt wonen. Maakt afstand jou niet zo gek veel uit? Kijk dan eens op de agenda. Daar staan allerlei leuke feesten en events op door heel Nederland. Wil je liever geregeld allemaal verschillende activiteiten ondernemen? Sluit je aan bij een singlesclub waar je heel eenvoudig nieuwe mensen ontmoet die dezelfde interesses hebben als jij.

Uit om te scoren

Ga je op stap om een gezellige avond te beleven of wil je eigenlijk gewoon een leuke date scoren? Wees eerlijk tegen jezelf want uitgaan en andere singles ontmoeten is echt anders dan een nieuwe liefde proberen aan de haak te slaan. Als je tot de conclusie komt dat je eigenlijk liever met andere singles wilt daten dan dansen en feesten, ga dan lekker speeddaten. Je ontmoet op één avond een boel leuke nieuwe mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben als jij… Een klik, verliefd worden en hopelijk een leuke relatie krijgen.

Eerste keer..

Wil je wel graag uit maar zie je er tegenop om contact te leggen? Denk je dat je te verlegen bent of met je mond vol tanden zal staan? Heel begrijpelijk, zeker als je er weer een beetje in moet komen. Maar het is heus makkelijker dan je nu denkt. Kijk maar eens naar deze 10 tips!  Wedden dat je een stuk zelfverzekerder naar je eerste singlefeest of event gaat?

Anders ontmoeten

Wanneer je denkt aan andere singles ontmoeten dan denk je vast aan dansen, feesten, speeddaten en borrelen. Maar er zijn nog heel erg veel meer leuke mogelijkheden om nieuwe mensen te leren kennen. Denk eens aan culinair daten of een dagje zeilen? Je vindt tal van events op de agenda dus we wensen je heel veel plezier toe!

PS. Wil je als single van boven de 50 andere vijftigers ontmoeten die ook single zijn? Dat kan, kijk maar…

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Vergeet datingsites maar doe mee aan winter date night

Eric Nijkamp van de Borgerswoldhoeve in Veendam zoekt singles die mee...

10 tips om je nieuwe liefde te ontmoeten

Het nieuwe jaar is van start, nieuwe ronde nieuwe kansen dus,...

Single-expert Sanne start nieuw speeddating concept

Daten kan veel leuker en vooral wat luchtiger. Althans dat vindt...

Voor een date hoef je de deur niet meer uit

Moest je 'vroeger' naar een bar, feest, dancing of andere happening...

Ga je vliegfobie te lijf tijdens het vliegangstfestival

Heb je als goede voornemen om in het nieuwe jaar de...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

advertentie

Bied gratis mee & WIN!