Uitgaan en ontmoeten

In het weekend lekker uitgaan is een prima manier om andere nieuwe mensen te leren kennen, ook andere singles! Je kan kiezen om uit te gaan in je eigen stad of streek zodat de contacten die je opdoet ook bij jou in de buurt wonen. Maakt afstand jou niet zo gek veel uit? Kijk dan eens op de agenda. Daar staan allerlei leuke feesten en events op door heel Nederland. Wil je liever geregeld allemaal verschillende activiteiten ondernemen? Sluit je aan bij een singlesclub waar je heel eenvoudig nieuwe mensen ontmoet die dezelfde interesses hebben als jij.

Uit om te scoren

Ga je op stap om een gezellige avond te beleven of wil je eigenlijk gewoon een leuke date scoren? Wees eerlijk tegen jezelf want uitgaan en andere singles ontmoeten is echt anders dan een nieuwe liefde proberen aan de haak te slaan. Als je tot de conclusie komt dat je eigenlijk liever met andere singles wilt daten dan dansen en feesten, ga dan lekker speeddaten. Je ontmoet op één avond een boel leuke nieuwe mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben als jij… Een klik, verliefd worden en hopelijk een leuke relatie krijgen.

Eerste keer..

Wil je wel graag uit maar zie je er tegenop om contact te leggen? Denk je dat je te verlegen bent of met je mond vol tanden zal staan? Heel begrijpelijk, zeker als je er weer een beetje in moet komen. Maar het is heus makkelijker dan je nu denkt. Kijk maar eens naar deze 10 tips!  Wedden dat je een stuk zelfverzekerder naar je eerste singlefeest of event gaat?

Anders ontmoeten

Wanneer je denkt aan andere singles ontmoeten dan denk je vast aan dansen, feesten, speeddaten en borrelen. Maar er zijn nog heel erg veel meer leuke mogelijkheden om nieuwe mensen te leren kennen. Denk eens aan culinair daten of een dagje zeilen? Je vindt tal van events op de agenda dus we wensen je heel veel plezier toe!

PS. Wil je als single van boven de 50 andere vijftigers ontmoeten die ook single zijn? Dat kan, kijk maar…