alleen op bootje

Singles ontmoeten tijdens bourgondische speeddate op het water

Daten is een ding. Met een blind-date afspreken in een restaurant? Dat kan erg ongemakkelijk zijn. Online daten is voor veel mensen te vluchtig en oppervlakkig. Maar nu is er – speciaal voor 50plussers – een mooi en laagdrempelig alternatief: ‘Elkaar Ontmoeten op het Water’. Een soort Speeddaten alleen dan op een Bourgondische manier.

Op vrijdag 31 mei ontmoeten 50plus singles (dus ook de 60plussers)s elkaar aan boord van ‘Ouwe Dirk’. Opstappunt is Het Bolwerk, achter de Uilenburg in ’s-Hertogenbosch.

Primeur

‘Ja, we hebben een primeur: ‘Elkaar Ontmoeten op het Water’, licht de organisator, Mart van de Weijenberg graag even toe. ‘In mei is het de eerste keer dat we dit idee eindelijk mogen uitvoeren. ‘Elkaar Ontmoeten’ organiseert sinds een jaar bijzondere events; zeil- en kookweekenden. Hierin volg ik mijn hart met vol enthousiasme. Hoe mooi om mensen met elkaar in verbinding te brengen en wie weet dé match. Er is bewust gekozen voor ‘Het Bolwerk’ als opstapplaats vanwege de gezellige en kleurrijke uitstraling’.

Meer dan varen

‘Zodra ‘Ouwe Dirk’ vertrekt, begint het bourgondisch genieten. Dit alles onder het genot van een hapje/drankje en muziek. En natuurlijk zal de Bossche Bol ook niet ontbreken. Onderweg meren we aan voor een creatieve picknick. Terug aan boord worden er kleurrijke cocktails geschud.’ ‘Wat ik zo gaaf vind is, dat het ‘toeval’ wil, dat de eerste keer ‘Elkaar Ontmoeten op het Water’ samenvalt met ‘Gezellige Zaken’. Dit is één van de gezelligste culinaire events van ’s-Hertogenbosch. Bij terugkomst kunnen de gasten hier aansluitend aan deelnemen.’

Elkaar Ontmoeten

Mart wil nog niet alle details van het programma verklappen, wel vertelt hij dat gezelligheid in een ongedwongen en relaxte sfeer kenmerkend zijn voor ‘Elkaar Ontmoeten’.

Komt aan boord!

Bent je single en 50 jaar of ouder en heb je ook zin in ‘Daten op het Water’? Aanmelden kan hier!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.