Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
alleen op bootje
25 mei 2019

Singles ontmoeten tijdens bourgondische speeddate op het water

Daten is een ding. Met een blind-date afspreken in een restaurant? Dat kan erg ongemakkelijk zijn. Online daten is voor veel mensen te vluchtig en oppervlakkig. Maar nu is er – speciaal voor 50plussers – een mooi en laagdrempelig alternatief: ‘Elkaar Ontmoeten op het Water’. Een soort Speeddaten alleen dan op een Bourgondische manier.

Op vrijdag 31 mei ontmoeten 50plus singles (dus ook de 60plussers)s elkaar aan boord van ‘Ouwe Dirk’. Opstappunt is Het Bolwerk, achter de Uilenburg in ’s-Hertogenbosch.

Primeur

‘Ja, we hebben een primeur: ‘Elkaar Ontmoeten op het Water’, licht de organisator, Mart van de Weijenberg graag even toe. ‘In mei is het de eerste keer dat we dit idee eindelijk mogen uitvoeren. ‘Elkaar Ontmoeten’ organiseert sinds een jaar bijzondere events; zeil- en kookweekenden. Hierin volg ik mijn hart met vol enthousiasme. Hoe mooi om mensen met elkaar in verbinding te brengen en wie weet dé match. Er is bewust gekozen voor ‘Het Bolwerk’ als opstapplaats vanwege de gezellige en kleurrijke uitstraling’.

Meer dan varen

‘Zodra ‘Ouwe Dirk’ vertrekt, begint het bourgondisch genieten. Dit alles onder het genot van een hapje/drankje en muziek. En natuurlijk zal de Bossche Bol ook niet ontbreken. Onderweg meren we aan voor een creatieve picknick. Terug aan boord worden er kleurrijke cocktails geschud.’ ‘Wat ik zo gaaf vind is, dat het ‘toeval’ wil, dat de eerste keer ‘Elkaar Ontmoeten op het Water’ samenvalt met ‘Gezellige Zaken’. Dit is één van de gezelligste culinaire events van ’s-Hertogenbosch. Bij terugkomst kunnen de gasten hier aansluitend aan deelnemen.’

Elkaar Ontmoeten

Mart wil nog niet alle details van het programma verklappen, wel vertelt hij dat gezelligheid in een ongedwongen en relaxte sfeer kenmerkend zijn voor ‘Elkaar Ontmoeten’.

Komt aan boord!

Bent je single en 50 jaar of ouder en heb je ook zin in ‘Daten op het Water’? Aanmelden kan hier!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Er weer op uit met singles

Langzaam aan komen we weer meer buiten de deur en zoeken...

Gelukshormonen, zweten en daten

Als je van bewegen houdt en van natuur, dan is het...

Single: wat doe jij met de vakantie?

Het is niet altijd gemakkelijk om als single leuk op vakantie...

Goed nieuws voor singles: speeddaten weer mogelijk vanaf juni

Er gloort hoop aan de horizon voor singles die er naar...

Tips voor reislustige singles in coronatijd

Groepsreizen voor singles staan tijdens de coronatijd niet in de koelkast...

singlessite gidsen

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie

Bied gratis mee & WIN!