Singles ontmoeten singles tijdens deze Paaswandeling

Ben je single en ben je het beu? De 2e editie van de Hike for Love staat gepland! Op Tweede Paasdag, 5 april, kunnen singles van alle leeftijden meedoen aan dit speeddate event. De locatie is deze keer wijndorp Groesbeek, en de ruim 7 km lange hike zal langs drie van de vijf wijngaarden in het buitengebied van Groesbeek gaan. 

Met 12 tot 24 singles gaan we op pad, waarbij we streven naar een evenwichtige verdeling tussen mannen en vrouwen, en de leeftijdsgroepen. Twee-aan-twee wandel je samen, steeds in andere samenstelling. Zo kan je meerdere singles ontmoeten op één middag, met voldoende tijd en in een ongedwongen setting.

Aanmelden kan per e-mail via singlesforlovenijmegen@gmail.com of via de Facebook-pagina van Hike for Love: . Vergeet niet je leeftijd te vermelden! Datum: maandag 5 april vanaf 13.30 uur

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.