singles ontmoeten afdwingen

Singles ontmoeten moet je afdwingen!

Hét grootste probleem van singles die er nog niet aan toe zijn om zich in te schrijven op een datingsite maar wel graag andere ondernemende singles willen ontmoeten is de vraag: waar dan!

Klachten..

Laten we maar met de deur in huis vallen; singles die wel weer toe zijn aan het ontmoeten van nieuwe mensen (lees andere singles) voelen zich in het begin nog niet klaar voor het directe daten. Speeddaten, een profiel aanmaken op een datingsite, dat is allemaal nog iets té concreet en het voelt voor dit moment niet goed. Ze ontmoeten liever nieuwe mensen bij de sportvereniging, via die nieuwe studie of andere verenigingen, de kookclub waarbij ze zich hebben aangesloten nu ze weer single zijn. Alleen.. dat wil allemaal niet zo vlotten. Of de dames en heren in kwestie hebben al een partner (dat schiet matuurlijk niet op) of ze vallen simpelweg niet in de smaak. Daar zit je dan met je goeie gedrag.

Ontmoeten moet je afdwingen

Omdat je min of meer in hetzelfde sociale kringetje rond blijft draaien ontmoet je weinig nieuwe mensen (en dus ook geen nieuwe singles) waarmee het zomaar eens spontaan zou kunnen klikken. Je zal het toeval daarom toch een beetje meer moeten afdwingen. En daarmee verwijzen we je niet naar de eerste de beste datingsite, maar wel naar plekken waar singles net als jij naar toe gaan. Denk maar eens aan een gezellige, ontspannen borrelavond, een lekkere wandeling op zondag of een singlesfeest. En voor de echte durfal; een weekendje weg. Als je van hardlopen houdt is er sinds enige tijd ook een leuk concept om singles te leren kennen.

Informele sfeer

Het is allemaal informeel, de sfeer is los en niet gericht op het scoren van een date of het vinden van een nieuwe partner. Het is juist de bedoeling je sociale netwerk vergoot met mensen die net als jij als single door het leven gaan. Ook zij hebben veelal niet de behoefte te gaan daten maar staan wel open voor een min of meer spontane ontmoeting. Het persoonlijke face to face contact maakt ook dat je veel sneller dan op een datingsite een ‘gevoel’ krijgt bij de ander. Iemands lichaamstaal, manier van praten, de onderwerpen van gesprek, ze kunnen niet allemaal doordacht en geregisseerd zijn. Je ziet dus meteen hoe iemand écht is.

Lente maanden singles contact

Wil je met deze insteek de komende lente maanden dus nieuwe mensen leren kennen? Dan is erop uitgaan, of een weekendje weg met singles de perfecte manier. Er worden weer leuke zeilweekenden georganiseerd, wandelweekenden, singlefeesten, borrels en andere activiteiten. Kijk maar eens op de agenda en reserveer maar meteen een paar data in die van jou!

PS. Woon je in België? Ook daar heb je tal van leuke ontmoetingsmogelijkheden! 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.