Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
vrienden voor het leven
13 november 2018

Singles ontmoeten in de winter doe je zo

Nu de blaadjes vallen is het misschien niet meer zo ultra relaxed om als single door het leven te gaan dan de afgelopen zomermaanden. Is het tijd om verliefd te worden? Dan is het wel handig om leuke singles te ontmoeten 😉. Wij geven je wat tips!

1# Het is een cliché – maar daarom niet minder waar – , in de herfst en winter schrijven er zich meer singles in op datingapps en datingsites. Of je nu al eerder je geluk hebt beproefd op datingsites of dat je voor het eerst op het punt staat te gaan online daten geldt: wie niet waagt… Op Singlessite.nl ontdek je tal van tips over het aanmaken van je datingprofiel, het eerste online contact maar ook over een eerste afspraakje; dus het komt vast goed!

2# Heb je er echt helemaal niks mee en ontmoet je gewoon het allerliefst mensen in het ‘gewone leven’ dan is het misschien een idee om te gaan speeddaten. Je ontmoet op één avond zo’n twintig tot dertig nieuwe singles die net als jij willen weten wat voor vlees ze in de kuip hebben. Het fijne is dat je meteen ziet wie of wat je voor je hebt, lichaamstaal, stem, ogen, het zegt zoveel meer dan een geschreven tekstje! En wie weet hou je er wel een nieuwe lover aan over 😉

3# Ben je meer van het actieve soort dat houdt van wandelen, karten, darten, borrelen, dansen en sjansen? Dan is een leuke activiteit met singles iets voor jou. Er zijn verschillende organisaties voor singles die events organiseren dus even rondneuzen bij de gidsen op Singlessite.nl of werp een blik op de agenda en trek erop uit!

4# Heb je al eens gedacht aan een weekendje weg met andere singles? Het grote voordeel is dat je meerdere vliegen in één klap slaat. Je bent niet alleen wat langer dan een uurtje of twee in goed gezelschap (zodat je iedereen echt wat beter kunt leren kennen), het stelt ook jezelf in staat te acclimatiseren, met iedereen te kletsen en daarnaast natuurlijk te genieten van je bestemming! Een korte break met singles is voor velen de perfecte manier om te ontmoeten & te ontspannen.

5# Tot slot; speur eens rond in je directe omgeving wat er zoal te beleven valt op het gebied van sport & hobby’s. Je zult de eerst niet zijn die zich opgeeft voor een kookcursus en daar in vuur en vlam raakt van een de medecursisten.. of hoteldebotel wordt van die leukerd tijdens de lokale bierproeverij. Bijkomend voordeel, de mensen die je ontmoet wonen in elk geval bij je in de regio.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Uit en date tips voor alleenstaande ouders

Aangezien het best lastig is om aan een nieuwe relatie te...

Is je sociale kringetje gekrompen na de scheiding? Tips om hem uit te breiden!

Een van de nadelen van single zijn is dat je sociale...

Flirt en ontmoet tips voor verlegen types

Het lijkt allemaal zo simpel. Je vindt iemand leuk, flirt een...

Lekker uit met singles: zo doe je het!

Singles die graag uitgaan vragen het zich geregeld af: wat zijn...

10 flirt tips voor tijdens het uitgaan

Ondanks het virtuele geflirt op datingapps en datingsites zijn er natuurlijk...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

advertentie

Bied gratis mee & WIN!