vrienden voor het leven

Singles ontmoeten in de winter doe je zo

Nu de blaadjes vallen is het misschien niet meer zo ultra relaxed om als single door het leven te gaan dan de afgelopen zomermaanden. Is het tijd om verliefd te worden? Dan is het wel handig om leuke singles te ontmoeten ?. Wij geven je wat tips!

1# Het is een cliché – maar daarom niet minder waar – , in de herfst en winter schrijven er zich meer singles in op datingapps en datingsites. Of je nu al eerder je geluk hebt beproefd op datingsites of dat je voor het eerst op het punt staat te gaan online daten geldt: wie niet waagt… Op Singlessite.nl ontdek je tal van tips over het aanmaken van je datingprofiel, het eerste online contact maar ook over een eerste afspraakje; dus het komt vast goed!

2# Heb je er echt helemaal niks mee en ontmoet je gewoon het allerliefst mensen in het ‘gewone leven’ dan is het misschien een idee om te gaan speeddaten. Je ontmoet op één avond zo’n twintig tot dertig nieuwe singles die net als jij willen weten wat voor vlees ze in de kuip hebben. Het fijne is dat je meteen ziet wie of wat je voor je hebt, lichaamstaal, stem, ogen, het zegt zoveel meer dan een geschreven tekstje! En wie weet hou je er wel een nieuwe lover aan over ?

3# Ben je meer van het actieve soort dat houdt van wandelen, karten, darten, borrelen, dansen en sjansen? Dan is een leuke activiteit met singles iets voor jou. Er zijn verschillende organisaties voor singles die events organiseren dus even rondneuzen bij de gidsen op Singlessite.nl of werp een blik op de agenda en trek erop uit!

4# Heb je al eens gedacht aan een weekendje weg met andere singles? Het grote voordeel is dat je meerdere vliegen in één klap slaat. Je bent niet alleen wat langer dan een uurtje of twee in goed gezelschap (zodat je iedereen echt wat beter kunt leren kennen), het stelt ook jezelf in staat te acclimatiseren, met iedereen te kletsen en daarnaast natuurlijk te genieten van je bestemming! Een korte break met singles is voor velen de perfecte manier om te ontmoeten & te ontspannen.

5# Tot slot; speur eens rond in je directe omgeving wat er zoal te beleven valt op het gebied van sport & hobby’s. Je zult de eerst niet zijn die zich opgeeft voor een kookcursus en daar in vuur en vlam raakt van een de medecursisten.. of hoteldebotel wordt van die leukerd tijdens de lokale bierproeverij. Bijkomend voordeel, de mensen die je ontmoet wonen in elk geval bij je in de regio.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.