adam zoekt eva

Singles ontmoeten elkaar naakt bij Adam zoekt Eva

Het liefdesexperiment Adam zoekt Eva waarbij singles elkaar naakt voor het eerst ontmoeten op een onbewoond eiland is weer terug op de buis.  

Dat er mooie dingen kunnen gebeuren als je elkaar op de eerste date naakt ontmoet, als er niets meer is om je achter te verschuilen, is inmiddels bekend. Maar wat gebeurt er als dit seizoen de kans op ware liefde zich niet alleen naakt maar ook in meervoud aandient?

Singles op een onbewoond eiland

In ‘Adam zkt. Eva’ ontmoeten iedere aflevering nieuwe singles elkaar voor het eerst naakt op een onbewoond eiland op de Filipijnen. Werkt de stilte en de uitdaging van het eiland ook dit seizoen als een liefdessnelkookpan? De singles zijn volledig op zichzelf en elkaar aangewezen. Er is niets meer om zich achter te verbergen: geen materialistische zaken als merkkleding en smartphones. Geen afleidende prikkels zoals make-up, aftershave, piercings en discodecibels. Zo blijven alleen de natuurlijke schoonheid, charme en het karakter van de kandidaten over en kunnen ze zich volledig richten op elkaar en het verkennen van de liefde. Eerlijker en spannender kan een eerste date niet zijn. Maar slaat de vonk ook over?

Spannender seizoen

Het belooft dit seizoen spannender dan ooit te worden want wat niemand weet is dat het liefdesexperiment voor de Adams en Eva’s die hun avontuur abrupt zien eindigen nog lang niet afgelopen hoeft te zijn…. Dit seizoen krijgen ze de keus om hun zoektocht elders voort te zetten. Op een geheim eiland in de Zuid Chinese zee liggen dit keer nieuwe liefdeskansen voor alle Adams en Eva’s die het paradijs vroegtijdig moeten verlaten!

Kandidaten

De kandidaten in ‘Adam zkt. Eva’ zijn alleenstaand, avontuurlijk en intelligent genoeg om verder te kijken dan het uiterlijk. Ze reizen af naar een adembenemend tropisch eiland voor een experimentele date. De singles zijn op basis van hun voorkeuren gekoppeld aan een potentiële partner, die ze zonder kleren ontmoeten. Het begin van een onvergetelijke ervaring: samen naakt overleven en elkaar leren kennen.

In dit seizoen maken we onder anderen kennis met de 25 jarige webontwikkelaar en kinder-dj Edwin. Hij heeft normen en waarden hoog in het vaandel staan en valt op open, gezellige en creatieve vrouwen. In de liefde wil het vaak niet lukken omdat hij veel te snel verliefd raakt. Door mee te doen aan dit liefdesexperiment hoopt hij eindelijk zijn roodharige droomvrouw te vinden.

Succes

‘Adam zkt. Eva’ was afgelopen seizoen niet alleen een groot succes in Nederland. Inmiddels is het programma ook een internationale hit. De Duitse familiezender RTL is op dit moment bezig met de voorbereidingen van een tweede serie. Net als Spanje waar de eerste serie alles records verbrak. Ook in Denemarken is het eerste seizoen momenteel een groot succes. Binnenkort komen Frankrijk, Finland en Noorwegen ook met een eigen versie.

In de liefde verlangt iedereen naar intimiteit, maar wordt men vaak geleid door uiterlijk. ‘Adam zkt. Eva’ gaat daar tegen in als een mooi, eerlijk en niets verhullend datingprogramma. Niet eerder was de kans op het vinden van ware liefde zo groot als in dit seizoen.

Adam zkt. Eva is vanaf dinsdag 7 april vanaf 20.30 uur bij RTL 5

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.