adam zoekt eva

Singles ontmoeten elkaar naakt bij Adam zoekt Eva

Het liefdesexperiment Adam zoekt Eva waarbij singles elkaar naakt voor het eerst ontmoeten op een onbewoond eiland is weer terug op de buis.  

Dat er mooie dingen kunnen gebeuren als je elkaar op de eerste date naakt ontmoet, als er niets meer is om je achter te verschuilen, is inmiddels bekend. Maar wat gebeurt er als dit seizoen de kans op ware liefde zich niet alleen naakt maar ook in meervoud aandient?

Singles op een onbewoond eiland

In ‘Adam zkt. Eva’ ontmoeten iedere aflevering nieuwe singles elkaar voor het eerst naakt op een onbewoond eiland op de Filipijnen. Werkt de stilte en de uitdaging van het eiland ook dit seizoen als een liefdessnelkookpan? De singles zijn volledig op zichzelf en elkaar aangewezen. Er is niets meer om zich achter te verbergen: geen materialistische zaken als merkkleding en smartphones. Geen afleidende prikkels zoals make-up, aftershave, piercings en discodecibels. Zo blijven alleen de natuurlijke schoonheid, charme en het karakter van de kandidaten over en kunnen ze zich volledig richten op elkaar en het verkennen van de liefde. Eerlijker en spannender kan een eerste date niet zijn. Maar slaat de vonk ook over?

Spannender seizoen

Het belooft dit seizoen spannender dan ooit te worden want wat niemand weet is dat het liefdesexperiment voor de Adams en Eva’s die hun avontuur abrupt zien eindigen nog lang niet afgelopen hoeft te zijn…. Dit seizoen krijgen ze de keus om hun zoektocht elders voort te zetten. Op een geheim eiland in de Zuid Chinese zee liggen dit keer nieuwe liefdeskansen voor alle Adams en Eva’s die het paradijs vroegtijdig moeten verlaten!

Kandidaten

De kandidaten in ‘Adam zkt. Eva’ zijn alleenstaand, avontuurlijk en intelligent genoeg om verder te kijken dan het uiterlijk. Ze reizen af naar een adembenemend tropisch eiland voor een experimentele date. De singles zijn op basis van hun voorkeuren gekoppeld aan een potentiële partner, die ze zonder kleren ontmoeten. Het begin van een onvergetelijke ervaring: samen naakt overleven en elkaar leren kennen.

In dit seizoen maken we onder anderen kennis met de 25 jarige webontwikkelaar en kinder-dj Edwin. Hij heeft normen en waarden hoog in het vaandel staan en valt op open, gezellige en creatieve vrouwen. In de liefde wil het vaak niet lukken omdat hij veel te snel verliefd raakt. Door mee te doen aan dit liefdesexperiment hoopt hij eindelijk zijn roodharige droomvrouw te vinden.

Succes

‘Adam zkt. Eva’ was afgelopen seizoen niet alleen een groot succes in Nederland. Inmiddels is het programma ook een internationale hit. De Duitse familiezender RTL is op dit moment bezig met de voorbereidingen van een tweede serie. Net als Spanje waar de eerste serie alles records verbrak. Ook in Denemarken is het eerste seizoen momenteel een groot succes. Binnenkort komen Frankrijk, Finland en Noorwegen ook met een eigen versie.

In de liefde verlangt iedereen naar intimiteit, maar wordt men vaak geleid door uiterlijk. ‘Adam zkt. Eva’ gaat daar tegen in als een mooi, eerlijk en niets verhullend datingprogramma. Niet eerder was de kans op het vinden van ware liefde zo groot als in dit seizoen.

Adam zkt. Eva is vanaf dinsdag 7 april vanaf 20.30 uur bij RTL 5

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantie liefst met partner
By Moniek ·
26 juli 2021

Eerste vakantie samen oorzaak van verliefdheidsexplosie

De eerste vakantie samen wordt wel eens gezien als het grootste gevaar voor prille relaties. Maar is dat werkelijk zo of is het slechts een gevoel dat overheerst? De online datingsite Relatieplanet.nl onderzocht het fenomeen ‘datevakantie’ en ondervroeg daarvoor meer dan 4.000 Nederlandse singles.
seks op het strand
By Moniek ·
2 juli 2021

Voorkom deze 5 relatie killers op vakantie

Je bent sinds kort hoteldebotel verliefd en je wilt niets liever dan samen met je kersverse geliefde op vakantie. Een weekendje weg of naar een romantisch bounty eiland, de bestemming maakt je niet eens zoveel uit, als jullie maar ongestoord samen kunnen zijn. Wil je er een top vakantie van maken? Vermijd dan deze 5 relatiekillers op vakantie.
super zomer festival
By Moniek ·
14 mei 2021

Hier moet je aan denken wanneer je weer op vakantie gaat!

Vakantie naar deze landen blijven afgeraden. Maar naar welk land je ook gaat, je kunt te maken krijgen met coronamaatregelen zoals een quarantaine- of testplicht. We zetten daarom hier op een rij waar je aan moet denken als je weer op vakantie gaat.
solo op reis
By Moniek ·
19 april 2021

Op vakantie naar Israël kan wanneer je bent gevaccineerd

Israël is van plan om toeristen die gevaccineerd zijn tegen het coronavirus vanaf eind mei toe te laten in het land.
marathon noorwegen
By Moniek ·
31 maart 2021

Van reisorganisatie naar teststraat: Martijn Boshuis doet het

Reisbureaus en -organisatoren moeten harde klappen incasseren door de pandemie. Dat kan Martijn Boshuis uit Boekelo beamen
onmisbare tips single reizen
By Moniek ·
19 maart 2021

Vakantiekriebels: ga deze zomer lekker duurzaam kamperen

Dankzij deze handige 6 tips maak je ook tijdens je kampeervakantie korte metten met je ecologische voetafdruk.