Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
5 topvakanties voor singles
18 augustus 2019

Singles ontmoeten: de beste TIPS

Wanneer je single bent is het soms lastig om andere singles te ontmoeten. En toch kun je daar behoefte aan hebben. Misschien niet direct voor een relatie, maar omdat je je als single in het gezelschap van stellen al snel het vijfde wiel aan de wagen voelt.

Singles ontmoeten op reis

Omdat er in Nederland steeds meer singles zijn, springt “de markt” daar op in. Zo zijn er bijvoorbeeld steeds meer reisbureaus die speciale single reizen aanbieden. Er is een grote verscheidenheid aan reisorganisaties. Zo zijn er bij die groepsreizen aanbieden, dus een mix van singles en stelletje in dezelfde (rond)reis, maar ook reisorganisaties die 100% singles als groepssamenstelling hebben. Tegenwoordig kan je bij bijna elke reisaanbieder zien wie je medereizigers zijn. Mannen, vrouwen, leeftijden.. Heel handig en ook fijn. Vaak vinden er voorafgaand aan de reis ook meet & greets plaats zodat je alvast wat kunt kennismaken.  Maar je hebt ook speciale groepsreizen voor eenoudergezinnen, 50plus-singles, voor de wintersport of juist avontuurlijke vakanties!

Singles ontmoeten op het internet

Natuurlijk is het internet bij uitstek geschikt om singles te ontmoeten. De honderden datingsites die je online kunt vinden willen je maar al te graag inschrijven als lid. Maar pas bij deze datingsites wel een beetje op en probeer het kaf van het koren te scheiden. Als je op zoek bent naar vriendschap en niet zo zeer naar een relatie zal je op andere sites terechtkomen dan wanneer je actief op zoek wilt naar een partner. En dan zijn er nog de vele seksdatingsites. Deze zijn puur gericht op het vinden van een onenightstand of iemand met wie je alleen een seksuele relatie hebt en verder niets. Maar in deze categorie zijn er ook veel datingsites die slechts voor entertainment in het leven zijn geroepen. Deze websites zijn niet bedoeld voor het leggen van een fysiek contact. Je kunt hier alleen via de berichtenfunctie van de website contact leggen. En voor ieder bericht dat je verstuurt moet je betalen met zogenaamde “credits”. De reacties die je krijgt komen van een medewerker van de website en dus niet van de persoon op de foto bij het profiel.

Groepsactiviteiten voor singles

Sommige mensen vinden online daten helemaal niets. Het past net bij ze en ze weten ook niet hoe ze dit moeten aanpakken. Een tussenweg is om je aan te melden voor activiteiten voor singles. Ook hiervoor kun je online diverse websites vinden. Er worden voor en door singles verschillende uitstapjes georganiseerd zoals een wandeltocht, een bezoek aan een museum of een zeilweekend. Je kunt je hiervoor aanmelden en tijdens de activiteit kun je op deze manier in contact komen met andere singles. Dit hoeft niet perse een soort van dating te zijn, je kunt er ook mooie vriendschappen aan overhouden. Het nadeel van dit soort bijeenkomsten is dat sommige deelnemers zich soms wat geforceerd gedragen, omdat ze wel heel overduidelijk op zoek zijn naar een relatie. En als jij dat niet op prijs stelt kan dat natuurlijk wel irriteren. Het enige wat je kunt doen is duidelijk aangeven dat je geen interesse hebt in avances. Vaak is dat wel voldoende duidelijk.

Singles ontmoeten in het uitgaansleven

Als je van uitgaan houdt is dat natuurlijk ook een prima manier om singles te ontmoeten. Ervaren kroegbezoekers geven aan dat je de meeste kans op contact maakt aan de bar. Als je met een kopje koffie aan een tafeltje in een hoek gaat zitten is de kans groot dat niemand je aanspreekt. De overige bezoekers gaan er dan vaak van uit dat je met rust wilt worden gelaten. Iemand aanspreken in de kroeg is nog een kunst op zich. Er gaan vaak discussies in vriendengroepen over de ideale openingszin, maar veel mensen komen toch niet verder dan “kom je hier vaker” of “goh, goeie plaat draaien ze nu”. Maar over het algemeen is het in een café wel makkelijk om in contact te komen. De enige openingszin die helaas niet meer werkt, tenzij je naar buiten loopt is “heb je een vuurtje voor me”, want zoals bekend mag er in cafés niet meer worden gerookt.

Bron: welkedatingsiteonline

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

10 flirt tips voor tijdens het uitgaan

Ondanks het virtuele geflirt op datingapps en datingsites zijn er natuurlijk...

Single-expert Sanne start nieuw speeddating concept

Daten kan veel leuker en vooral wat luchtiger. Althans dat vindt...

5 x lekker dansen en feesten met singles

Al plannen voor het weekend nu je single bent? Kom van...

Moet je nieuwe lief beslist van reizen houden of stel je te hoge eisen?

Al een tijdje zijn in Nederland meer dan een miljoen mensen...

Die beroemde eerste indruk is een kwestie van seconden

Wist je dat je slechts een tiende van een seconde nodig...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie