Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
3 mei 2018

Singles Night Out

Eén op de drie singles doet aan online dating en 14 procent van alle Nederlandse stellen kent elkaar via internet, blijkt uit cijfers van het CBS. Maar voor het ontmoeten van leuke nieuwe mensen gaat er niets boven een avondje dansen en sjansen onder het genot van een lekker drankje en goede muziek. Bijvoorbeeld tijdens Singles Night Out op zaterdag 12 mei in Ambianz Zeeland. Een supergezellige avond met verschillende zalen, gratis speeddaten, entertainment en live muziek van topcoverband Da Vinci.

Zeeland

Singles Night Out wordt sinds mei 2014 enkele malen per jaar met groot succes georganiseerd in het Zeelandse event- & partycenter. Het is een initiatief van Relatieplanet, een van de bekendste datingsites van Nederland. Een site voor dertigers, maar ook voor mensen die de zestig al gepasseerd zijn. En voor alle opleidingsniveaus.

Nieuwe liefdes en vriendschappen

Gezelligheid en laagdrempeligheid, daar draait het om bij Singles Night Out in Ambianz. Een avond boordevol muziek en entertainment, met wel 500 singles die op zoek zijn naar contact. Op elk feest ontstaan er vele nieuwe liefdes en vriendschappen.

Dansen, borrelen, flirten

Sinds de allereerste editie van Singles Night Out in Ambianz in het voorjaar van 2014 zijn de feesten een doorslaand succes. Zowel jongere als oudere singles hebben de avond van hun leven. Met name singles in de leeftijd van dertig tot zestig jaar bezoeken het feest graag. Er is in Ambianz volop ruimte om te dansen en te borrelen, maar er zijn ook rustige plekjes om lekker te kletsen en te flirten.

Speeddaten

In een uur tijd tien leuke mannen of vrouwen leren kennen? Doe dan mee aan het speeddaten. Na afloop worden in de speeddate-zaal de ‘matches’ bekendgemaakt, zodat je meteen nader kennis kan maken tijdens het feest. Meld je nu alvast aan want het speeddaten is erg populair en er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Tickets

Tickets voor Singles Night Out, op zaterdag 12 mei van 21 tot 02 uur, zijn in de voorverkoop voor 12,50 euro verkrijgbaar Ambianz.nl. Aan de deur kost een entreekaart 15 euro.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Appjes sturen naar je nieuwe liefde: met deze 4 tips een eitje!

Ben je hoteldebotel op je nieuwe liefde? Spannend allemaal! Zeker als...

Wat is een frenemy en hoe herken je haar?

en frenemy is iemand die zich voordoet als een vriendin, maar...

Gelukshormonen, zweten en daten

Als je van bewegen houdt en van natuur, dan is het...

Flirten op het terras

Yes we mogen weer naar het terras! Weliswaar op een gepaste...

Waarom dauwtrappen we op Hemelvaartsdag?

Hemelvaartsdag is voor veel mensen een vrije dag. De een draait...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

advertentie

Condoom.nl