Singles Night Out

Eén op de drie singles doet aan online dating en 14 procent van alle Nederlandse stellen kent elkaar via internet, blijkt uit cijfers van het CBS. Maar voor het ontmoeten van leuke nieuwe mensen gaat er niets boven een avondje dansen en sjansen onder het genot van een lekker drankje en goede muziek. Bijvoorbeeld tijdens Singles Night Out op zaterdag 12 mei in Ambianz Zeeland. Een supergezellige avond met verschillende zalen, gratis speeddaten, entertainment en live muziek van topcoverband Da Vinci.

Zeeland

Singles Night Out wordt sinds mei 2014 enkele malen per jaar met groot succes georganiseerd in het Zeelandse event- & partycenter. Het is een initiatief van Relatieplanet, een van de bekendste datingsites van Nederland. Een site voor dertigers, maar ook voor mensen die de zestig al gepasseerd zijn. En voor alle opleidingsniveaus.

Nieuwe liefdes en vriendschappen

Gezelligheid en laagdrempeligheid, daar draait het om bij Singles Night Out in Ambianz. Een avond boordevol muziek en entertainment, met wel 500 singles die op zoek zijn naar contact. Op elk feest ontstaan er vele nieuwe liefdes en vriendschappen.

Dansen, borrelen, flirten

Sinds de allereerste editie van Singles Night Out in Ambianz in het voorjaar van 2014 zijn de feesten een doorslaand succes. Zowel jongere als oudere singles hebben de avond van hun leven. Met name singles in de leeftijd van dertig tot zestig jaar bezoeken het feest graag. Er is in Ambianz volop ruimte om te dansen en te borrelen, maar er zijn ook rustige plekjes om lekker te kletsen en te flirten.

Speeddaten

In een uur tijd tien leuke mannen of vrouwen leren kennen? Doe dan mee aan het speeddaten. Na afloop worden in de speeddate-zaal de ‘matches’ bekendgemaakt, zodat je meteen nader kennis kan maken tijdens het feest. Meld je nu alvast aan want het speeddaten is erg populair en er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Tickets

Tickets voor Singles Night Out, op zaterdag 12 mei van 21 tot 02 uur, zijn in de voorverkoop voor 12,50 euro verkrijgbaar Ambianz.nl. Aan de deur kost een entreekaart 15 euro.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.