danstherapie

Singles Night Out – Knallend Feest!

Een knallend feest in meerdere zalen, met swingende muziek, een live-optreden van topcoverband Mood en gratis speeddaten. De uitgelezen kans om leuke mensen te ontmoeten, nieuwe vriendschappen te sluiten of misschien wel de liefde van je leven tegen het lijf te lopen. In event- & partycenter Ambianz in Zeeland is het zaterdag 9 september weer tijd voor de Singles Night Out, de grootste en gezelligste singlesparty van het Zuiden.

Een nieuwe partner vinden of nieuwe vrienden maken is soms knap lastig. Want wie zit er in de supermarkt te wachten op een gesprek met een wildvreemde? Relatieplanet wil dit in heel Nederland doorbreken. Na een aantal succesvolle eerdere edities in Zeeland strijkt hét feest voor singles daarom weer neer in partycentrum Ambianz.

Relatieplanet

Organisatie van Singles Night Out, dat sinds 2014 enkele malen per jaar met groot succes wordt gehouden in Ambianz, is in handen van Relatieplanet, een van de bekendste datingsites van Nederland. Een site voor dertigers, maar ook voor mensen die de zestig al gepasseerd zijn. En voor alle opleidingsniveaus.

Swingende muziek

De allerbeste hits uit de seventies en eighties zorgen voor de perfecte sfeer tijdens de Singles Night Out. Dans op je favoriete muziek, zing mee met je lievelingsartiesten en waan je weer voor even in vervlogen tijden. Maar er is deze avond ook live muziek in Ambianz van topcoverband Mood. Met een uitgebreid repertoire van de laatste hits en de vetste dance- en rocknummers komt iedereen aan zijn muzikale trekken.

Speeddaten

Lijkt het je leuk om een tiental leeftijdsgenoten te leren kennen? Meld je dan aan voor het speeddaten. Wees er op tijd bij, want het zit snel vol! In een uur tijd leer je tien leuke mannen of vrouwen kennen. Na afloop worden de matches in de speeddate-zaal bekendgemaakt, zodat je meteen nader kennis kunt maken tijdens het feest. Je kunt je aanmelden door te mailen naar info@ambianz.nl.

Tickets

Tickets voor Singles Night Out, op zaterdag 9 september van 21 tot 02 uur, zijn in de voorverkoop voor 15 euro verkrijgbaar via Ambianz.nl. Aan de deur kost een entreekaart 17,50 euro. Minimumleeftijd 25 jaar.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.