geld lenen singles

Singles met studieschuld daten 1 maand gratis

Studeren is duur. Collegegeld, boeken, kamerhuur en ga zo maar door. Het behalen van een hbo- of wo-diploma is voor studenten inmiddels een behoorlijke financiële investering en als dat papiertje eenmaal binnen is, is er vaak een flinke studieschuld opgebouwd. Een schuld die nog jaren in de weg kan zitten, bijvoorbeeld bij het kopen van een huis. Om single studenten en pas afgestudeerden in hun zoektocht naar een nieuwe liefde niet nog verder op kosten te jagen, mogen zij 1 maand gratis daten op e-Matching, de datingsite voor hoger opgeleiden.

Studeren moet bereikbaarder zijn

e-Matching maakt zich zorgen over de stijgende studiekosten. Studeren zou voor iedereen bereikbaar moeten zijn, ook voor leden uit minder bemiddelde gezinnen. e-Matching hoopt dan ook dat de politiek in de toekomst zal besluiten dat studeren weer betaalbaar moet zijn voor iedereen.

Studieschuld Actie: 1 maand gratis daten

Aan de studieschuld zelf kan e-Matching natuurlijk niets veranderen, maar liefde moet in elk geval bereikbaar zijn voor iedereen. Single studenten en pas afgestudeerden met een studieschuld kunnen daarom nu gebruikmaken van de Studieschuld Actie. Zij mogen 1 maand gratis daten op e-Matching. Met het begrip pas afgestudeerd wordt soepel omgegaan. Iedereen die in de afgelopen tien jaar is afgestudeerd en nog niet eerder ingeschreven is geweest op e-Matching kan gebruikmaken van de actie.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam