conchita waylon ilse

Singles met carnaval

Alaaf! Het is weer zover, het jaarlijkse carnavalsfeest gaat bijna van start. Vooral de zuiderlingen onder ons weten wel raad met dit oeroude volksfeest. Onherkenbaar uitgedost en met meters bier zwalken ze van kroeg naar kroeg om vervolgens laveloos in hun eigen of iemand anders z’n bed te belanden.

 

Tips voor singles tijdens Carnaval


Want hoe zwaar verliefd, verloofd of getrouwd ook, er wordt tijdens Carnaval nogal wat gescharreld en geschaakt. Red Alert voor singles dus, want niet iedere aanbidder is ook na carnaval nog beschikbaar. Om je toch met veel plezier in het feestgedruis te kunnen storten hebben wij de volgende tips:

Wel doen:

 • “Wa un lekker ding bende gij”! Geniet volop van alle aandacht en complimenten, het is tenslotte maar een keer per jaar carnaval!
 • Drink veel, maar niet te veel. Altijd handig als je nog weet hoe dat lekkere ding er uitzag als je nog eens wilt nagenieten van je escapades.
 • Dos je onherkenbaar uit. Je wilt toch zeker niet dat iedereen weet dat jij het was die dat stuk ongegeneerd stond te tongen ten overstaan van de hele kroeg.
 • Ga met een stel vrienden/vriendinnen die dezelfde carnavalsmoraal hebben als jij, zo voorkom je kritisch gezeur achteraf.
 • Flirt, lach, dans, hos en laat je meevoeren in de waan van het moment en neem alles, maar dan werkelijk ook alles met een korreltje zout.
 • Leg voordat je op stap gaat een bodempje in je maag. Erwtensoep, friet of ander ‘zwaar’ spul. Dit voorkomt dat je voor 21.00 uur al knock-out gaat en het leukste deel van de avond/nacht mist.
 • Neem naast voldoende geld ook een paar (extra) condooms mee. Je weet maar nooit met wie je in de praalwagen verzeild raakt.
 • Ga op woensdag na carnaval haringhappen in je favoriete café. Eigenlijk alleen voor personeel, maar stamgasten zijn vaak ook van harte welkom. Een betere afsluiter is er niet.

Niet doen:

 • Wordt onder geen beding verliefd. Tijdens carnaval is er een heleboel toegestaan maar verliefd worden hoort daar beslist niet bij. Je lijf gaat mee, je hart blijft thuis. Wapen je met humor voor teleurstellingen.
 • Laat niemand achter. Samen uit, samen thuis. Niets is zo vervelend als blijkt dat iedereen al is vertrokken is naar de volgende kroeg of, erger nog, naar huis en jij in je uppie bent overgebleven.
 • Vraag geen telefoonnummers en geef die van jou ook niet weg. Hoe leuk of lekker hij / zij ook is, een slippertje zit tijdens carnaval in een klein hoekje en niemand wil in het ‘gewone leven’ lastig gevallen worden met zijn (seksuele) dronkemansdaden.
 • Vertel niemand je echte naam of als je creativiteit je in de steek laat, gebruik alleen je voornaam. Spreek met vrienden/vriendinnen eventueel incognito namen af en hou je daar te allen tijden aan, hoe dronken je ook bent. Dit voorkomt ongemakkelijke situaties achteraf als “jij bent toch eh….”
 • Ga geen Carnaval vieren in de stad of kroeg waar je ex ook komt. Eventuele jaloerse gevoelens laaien mede door het forse drankgebruik misschien iets te snel op en voor je het weet heb je een vervelende avond.
 • Leut, leut en nog eens leut. Dat is carnaval! Probeer dus nooit of te nimmer een serieus gesprek te beginnen, je problemen te bespreken of over je werk te klagen.
 • Glaasje op, laat je rijden, wie is de BOB en zo weten we er nog wel een paar. Neem een taxi of pak ouderwets de fiets, zodat je ook na carnaval gewoon weer met rijbewijs en auto naar je werk kunt.Ondanks alle voorbereidingen toch iemand ontmoet die te leuk is om te laten lopen?
  Wees creatief en verstandig tegelijk. Spreek tijd en plaats af in de week na carnaval en bekijk volkomen nuchter of jullie elkaar zonder kostuum en polonaise nog steeds even leuk en aantrekkelijk vinden. Wie weet slaan jullie carnaval volgend jaar samen dan lekker over.

Bron: Singlessite.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.