flirten openingszinnen

Singles maken zich zorgen over liefdesleven na nieuwe coronamaatregelen

Singles zitten opnieuw aan huis gekluisterd en zien hun liefdesleven niet al te rooskleurig in. Nu bars en restaurants gesloten zijn, is het een stuk lastiger om in real life te flirten met andere happy singles. Toch geven de happn-gebruikers de moed niet op en maken ze meer gebruik van de videobelfunctie die de datingapp aanbiedt, blijkt uit het onderzoek van happn. Maar liefst 22% van de respondenten geeft aan de videobelfunctie meer te gaan gebruiken ter compensatie.

Coronaregels

happn vroeg haar Nederlandse gebruikers naar de ervaringen rondom de nieuwe coronaregels. Het merendeel is niet enthousiast als zij denken over hun toekomst als vrijgezel. Al is het verlangen om te flirten met andere happy singles alleen maar toegenomen. 17% van de happn-gebruikers geeft aan meer gebruik te maken van de datingapp sinds het coronavirus uitbrak in het voorjaar.

Behoefte aan ontmoetingen

Met de pandemie die nog lang niet voorbij lijkt te zijn, is het verlangen om iemand in het echt te ontmoeten alleen maar toegenomen. De ontmoetingen in bars en restaurants worden lastig nu alles weer gesloten is: 46% van de respondenten zegt dat hierdoor de kans om iemand te ontmoeten is veranderd. Maar dat singles aan huis gekluisterd zitten, betekent niet dat singles elkaar niet kunnen leren kennen: 21% van de happn-gebruikers gaat meer gebruik maken van de videobelfunctie om toch hun crush te ontdekken.

Betrouwbaar daten? Check dan deze datingsites!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Vijf tips voor de perfecte date
By danny@db-online-marketing.nl ·
2 oktober 2023

Indruk maken op je date: Tips voor een succesvolle eerste indruk

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date
By Redactie ·
29 mei 2023

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen