flirten openingszinnen

Singles maken zich zorgen over liefdesleven na nieuwe coronamaatregelen

Singles zitten opnieuw aan huis gekluisterd en zien hun liefdesleven niet al te rooskleurig in. Nu bars en restaurants gesloten zijn, is het een stuk lastiger om in real life te flirten met andere happy singles. Toch geven de happn-gebruikers de moed niet op en maken ze meer gebruik van de videobelfunctie die de datingapp aanbiedt, blijkt uit het onderzoek van happn. Maar liefst 22% van de respondenten geeft aan de videobelfunctie meer te gaan gebruiken ter compensatie.

Coronaregels

happn vroeg haar Nederlandse gebruikers naar de ervaringen rondom de nieuwe coronaregels. Het merendeel is niet enthousiast als zij denken over hun toekomst als vrijgezel. Al is het verlangen om te flirten met andere happy singles alleen maar toegenomen. 17% van de happn-gebruikers geeft aan meer gebruik te maken van de datingapp sinds het coronavirus uitbrak in het voorjaar.

Behoefte aan ontmoetingen

Met de pandemie die nog lang niet voorbij lijkt te zijn, is het verlangen om iemand in het echt te ontmoeten alleen maar toegenomen. De ontmoetingen in bars en restaurants worden lastig nu alles weer gesloten is: 46% van de respondenten zegt dat hierdoor de kans om iemand te ontmoeten is veranderd. Maar dat singles aan huis gekluisterd zitten, betekent niet dat singles elkaar niet kunnen leren kennen: 21% van de happn-gebruikers gaat meer gebruik maken van de videobelfunctie om toch hun crush te ontdekken.

Betrouwbaar daten? Check dan deze datingsites!

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.