Singles die graag een partner willen vinden, hebben in de laatste twee weken van het jaar grote kans om dat doel te bereiken, zo weet datingcoach Denise Janmaat. Voor de meesten van hen is december namelijk geen feestmaand. De vraag waar je Kerst viert, wat je met Oud & Nieuw gaat doen en met wie; allemaal vragen die zout in de wond wrijven. Janmaat merkt juist in deze maand dat singles ervan balen dat ze er dit jaar nog (of weer) niet in geslaagd zijn de liefde van hun leven te vinden.

Extra gemotiveerd

Dat maakt ze extra gemotiveerd om aan hun zoektocht een andere wending te geven. Het hele jaar door hebben singles nog excuses waarom ze nog geen partner hebben gevonden: het is druk op het werk, de combinatie van werk en zorg voor de kinderen is veeleisend, etc. In de laatste twee weken van het jaar zijn veel singles vrij, is er tijd en energie om met het vinden van hun partner aan de slag te gaan. Bovendien staan zij door de teleurstelling van het alleen zijn met de feestdagen ook meer open om nu serieus werk te maken van hun zoektocht naar een partner; aan de slag te gaan met de blokkades die hen nog bij de liefde van hun leven weghouden.

Liefdevolle afsluiting van het jaar

Om zoveel mogelijk singles een mooie afsluiting van hun jaar te bieden, organiseert datingcoach Denise Janmaat de Eindejaars Datingchallenge waarin singles online met haar begeleiding hun zoektocht doelgericht aanpakken. Het is haar persoonlijke challenge om dit jaar zoveel mogelijk singles een liefdevolle afsluiting van het jaar te laten ervaren; ze heeft ruimte voor maximaal 1.000 singles.

Daten leer je niet op school

Denise Janmaat licht toe dat het bijzonder is dat een van de -volgens haar- belangrijkste dingen in je leven niet op school wordt onderwezen. “Het vinden van een partner vraagt om vaardigheden die je niet vanzelfsprekend hebt. Daarom is het van belang dat je je die snel eigen maakt. Het kan de zoektocht met vele maanden bekorten.” In de Eindejaars Datingchallenge ruimen de singles hun obstakels uit de weg en leren ze de fijne kneepjes van het daten die hen succes kunnen brengen van datingexpert Denise Janmaat. Zij startte in 1998 de eerste datingsite van Nederland en kent het klappen van de zweep als het over daten gaat: al talloze singles vonden met haar hulp hun partner.

Bijzondere start

De Eindejaars Datingchallenge start zodra voor velen de Kerstvakantie begint: vrijdagavond 18 december om 23.30 uur met een bijzondere, gezamenlijke online startsessie en duurt tot en met zondag 3 januari 2016. Dat zo’n korte periode intensief aan je doel werken resultaten oplevert, weet Denise Janmaat door haar ruim 17 jaar ervaring met datingcoachingsprogramma’s. 85% van de singles die zij daarin persoonlijk begeleidt, vindt binnen 3 maanden hun partner.