Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
feestje dansen singles
24 december 2016

Singles maak er een feestje van!

De laatste weken van het jaar, kerst in het weekend en oudejaarsdag in het vooruitzicht, grote kans dat je agenda helemaal vol gepropt zit of…. Dat je hem doelbewust leeg hebt gelaten voor dat ene speciale event (lees leuke man of vrouw) dat nog voorbij zou kunnen komen. Hoe dan ook: met deze 3 tips maak je er een feestje van!

Lastminute feesten

Loopt het allemaal niet zoals je had gepland of gehoopt met die date of zie het op het laatste moment toch niet zo zitten om bij je familie (waar iedereen behalve jij wel een partner heeft) op te duiken; check dan de singles agenda voor leuke lastminute reizen, feesten en events tijdens de laatste dagen van het jaar.

Foute party thuis

Geen geld of genoeg vrije dagen om er tijdens oud & nieuw op uit te trekken? Organiseer dan een party bij jou thuis. Trommel je vrienden en vriendinnen op, laat ze een introducé meenemen en natuurlijk de lekkerste hapjes en drankjes zodat jij je alleen maar hoeft te richten op foute kerstnummers en andere dansbare muziek. Wie zegt dat je het met weinig middelen niet hartstikke leuk kunt hebben!

Feestje voor jezelf

Ben je nog niet zo lang alleen en kan je het écht niet opbrengen om een beetje gezellig te gaan lopen doen zo tussen kerst en nieuwjaar? Maak er dan een klein privé feestje van voor jezelf. Vertroetel jezelf met de allerlekkerste hapjes en drankjes, installeer je op de bank en maak je klaar voor een avondje bingewatchen. Netflix is je beste vriend!

PS… mocht je alvast een kansje in de liefde willen wagen met het oog op het nieuwe jaar; op veel datingsites hebben ze speciale kortingsacties rondom de feestdagen. Succes!

50liefde 3 dagen gratis Full Membership

Tot en met 31 januari ontvangen nieuwe members een gratis 3 dagen full membership. Dit is de eerste keer dat 50liefde met een 3 dagen gratis Full Membership actie komt!

Pepper – abonnement verdubbeling

Extra lang voordelig daten? Tot en met 10 januari 2017 verdubbelt Pepper tijdelijk jouw abonnement!

Tindl: gratis full membership

Verder ontvangen nieuwe members bij Tindl.nl tot en met 31 december 2016 een gratis Lifetime Full Membership. 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Vrijgezellenfeest organiseren? Tips!

Het hoort erbij: als iemand gaat trouwen, dan hoor jij als...

Inspiratie tips om nieuwe singles te ontmoeten

Erop uit om leuke nieuwe singles te ontmoeten maar heb je...

40plus singles ontmoeten doe je in het singlescafe

Waar jongeren veelal pas vanaf 23.00 uur de dienst uitmaken is...

Lunchen in Parijs, vijf heerlijke hotspots

Met je bestie of nieuwe lover, Parijs is en blijft natuurlijk...

Single met Valentijn: zo maak je er een feestje van!

Wie zegt dat single zijn automatisch betekent dat je een hekel...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

advertentie