Singles lopen warm voor gedetineerden

De wereld van online dating biedt voor elk wat wils. Zo kun je op de website van BONJO contact leggen met een gevangene. Dieven, bolletjesslikkers, tbs’ers, Nederland loopt warm voor een date met een crimineel.

 

Signalementen
“Hieronder vindt u signalementen en bijzonderheden van gedetineerden. Zij verblijven in Huizen van Bewaring, gevangenissen en eventueel klinieken. Zij kijken uit naar een ander contact dan dat met medegedetineerden.” Zo opent de datingsite van BONJO, een samenwerkingsverband van organisaties die zich inzetten voor gedetineerden, ex-gedetineerden en hun relaties.

Veel post voor exotische vrouwen
Anderhalf jaar geleden werd het initiatief opgezet om gevangenen de mogelijkheid te geven contactadvertenties te plaatsen. De 450 gevangenen die een advertentie plaatsten, hebben zo’n 1300 reacties gehad, bevestigt Nico Epskamp van BONJO in een bericht in het AD. “Vooral buitenlandse vrouwelijke gevangen zijn in trek. Zij krijgen echt stapels brieven.”

Bolletjesslikkers
De meeste reacties komen van buiten de gevangenispoort. Alle soorten gedetineerden zijn populair, vertelt Epskamp: “Dieven, bolletjesslikkers, tbs’ers, ze zijn allemaal in trek.” En dat is goed nieuws, want als het snor zit met de drie w’s ‘wonen, werken en een wijf’ komen ex-gedetineerden minder snel opnieuw in aanraking met Justitie. Hoe duurzaam de relaties zijn, weet Epskamp niet precies, omdat de site alleen de reacties doorspeelt. “We horen weleens dat er een mooi begin is gemaakt.”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?