liegen
1 October 2016

Singles liegen over seksueel verleden

Hoe eerlijk zijn wij tegen een nieuwe date over onze verleden op het gebied van seks? Uit een onderzoek van datingservice Lexa.nl blijkt dat er nogal eens gelogen wordt. Waarover dan? over het aantal bedpartners, over de laatste keer seks en over hun bedprestaties.

Singles liegen over seksueel verleden

Het blijkt dus dat we niet het achterste van onze tong laten zien wanneer wij als single een nieuwe partner tegen het lijf zijn gelopen. Uit onderzoek van datingservice Lexa.nl onder 9251 respondenten in 7 Europese landen, komt naar voren dat we niet zo eerlijk zijn. Dit brengt ook met zich mee, dat wij onze nieuwe partners ook niet op hun woord geloven over hun verleden. Zo’n drie kwart van de singles verdenkt hun nieuwe lief er namelijk van te liegen over het seksverleden. Het is eigenlijk een groot spel, grappig toch.

Mannen vaker oneerlijk dan vrouwen

Wanneer we eenmaal bij elkaar in bed zijn beland, zijn we mogelijk best open, blijkt uit eerder onderzoek. Maar openlijk over seks praten aan de keukentafel is voor veel singles lastig.
Bijna 40% van de singles heeft weleens een leugen verteld over hun seksuele verleden aan hun date. Mannen verkondigen over het algemeen iets vaker onwaarheden tegenover hun nieuwe partner dan vrouwen. De meest voorkomende leugen gaat over de laatste keer dat iemand seks had.

Vrouwen meer achterdocht dan mannen

Ook over bedprestaties, standjes en voorkeuren in bed en de leeftijd waarop iemand voor de eerste keer seks had, is de single niet altijd even eerlijk. Maar zolang we dat weten van elkaar is het toch oké. Drie van de vier  single respondenten denkt dat hun partner weleens heeft gelogen over hun seksuele verleden. Vooral vrouwen zijn achterdochtig jegens hun nieuwe partner. Het lijkt mij prima je geheimpjes bij jezelf te houden. Je moet eerst maar eens zien of je nieuwe partner een blijvertje is.

Maximaal 10 bedpartners geen bezwaar

Het aantal bedpartners dat iemand heeft versleten is voor veel singles een gevoelig onderwerp. Singles willen dat hun nieuwe bedpartner ten minste met één persoon het bed heeft gedeeld. Het ideale maximum aantal is 5 tot 10 bedpartners. Toch geeft 1 op de 3 aan er weinig moeite mee te hebben een partner met een veel ervaring te treffen. Vooral singles in de leeftijd van 35 jaar en ouder maken hier geen probleem van. Zelfs meer dan 20 seksuele contacten vind 1 op de 5 niet eens bezwaarlijk.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Nooit moet anale seks als een verplichting voelen

Bij het lezen van het volgend artikel, kwam de volgende gedachte...

Boost voor je relatie: maand dagelijks seks

Noem eens 5 redenen om elke dag seks te hebben met...

Wat vinden we erger? Emotioneel of seksueel vreemdgaan

Wat zou je erger vinden: als je partner seks heeft met...

Zo win je het vertrouwen terug na een leugen

Gevoelens zoals schaamte, woede, wrok, rechtvaardiging, afweer en meer hebben je...

Corona belemmert seksualiteit van jongeren

Online daten en flirten blijkt geen alternatief voor jongeren tijdens de...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

advertentie