uiterlijk eerste date

Singles krapper bij kas dan mensen met relatie

Singles hebben het op financieel vlak minder breed dan mensen die een relatie hebben. Een partner zien te versieren en vasthouden is dus goed voor je portemonnee. Het scheelt je gemiddeld zo’n 600 euro per maand.

Uit elkaar gaan ‘te duur’

Dat blijkt uit onderzoek van kortingswebsite Kortingscode.nl onder 1056 Nederlanders.  Ruim 13 procent van de respondenten zegt wel eens langer dan gewild in een relatie te zijn gebleven, omdat uit elkaar gaan te duur was. Mannen blijven vaker in een relatie hangen (bijna 16 procent) dan vrouwen (11 procent).

Singles versus koppels

Vrijgezellen hebben maandelijks 1100 euro te besteden voor vaste lasten, boodschappen, vakanties, kleding en uitgaan. Mensen met een relatie hebben hiervoor gemiddeld 1700 euro te besteden.

Geld overhouden

Singles besparen vooral op hun vakantie. Ruim een derde van de vrouwen verwacht echter dat ze als vrijgezel meer geld overhouden dan wanneer ze een relatie hebben. Meer dan de helft van de mannen denkt dit.

Maar over het algemeen denkt dan weer ruim 60 procent van de mensen dat het voordeliger is om een relatie te hebben.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.