singles jaarhoroscoop 2016

Singles jaarhoroscoop 2016

Wat staat er in 2016 voor singles in de sterren geschreven? Dat ontdek je natuurlijk in de singles jaarhoroscoop. Zal het Cupido dit jaar lukken zijn pijlen af te schieten en wat vertellen de sterren en planeten over de relatie met je familie en vrienden? Ook als je nieuwsgierig bent naar de kansen die er op het werk voor je in het verschiet liggen moet je even verder lezen…

Alweer een jaar voorbij! Hier vind je de jaarhoroscoop van 2017

Of je er nu wel of geen waarde aan hecht; de gratis jaarhorosoop voor singles is op z’n minst leuk om te lezen!

Ram 21 maart – 21 april

In 2016 komt er verandering op allerlei vlakken, maar een ding is zeker: je raakt dit jaar gegarandeerd in vuur en vlam. Die veranderingen duiken op onverwachte momenten en plaatsen op. De nadruk ligt dit jaar op je werkend leven. Eigen baas worden, nieuwe expertises opdoen, van werkplek veranderen of een prachtige promotie maken? Misschien ga je zelfs wel je geluk beproeven in het buitenland. Tot midden september is hier voor jou vooral waardering, een promotie en dus ook meer geld weggelegd. En de liefde? Ook hier beweegt er één en ander, helaas niet altijd meteen in de juiste richting. Tussen juni en september kan de ware voorbij komen en je super gelukkig maken. Tot medio augustus komt het geld vrij makkelijk binnen. Kijk er voor uit om niet alles meteen uit te geven. Vanaf midden 2016 zullen je spaarcentjes je meer dan welkom zijn. Tot de zomer zit de sfeer in de familie en in de vriendenkring uitstekend. Geniet ervan!

Stier 21 april – 21 mei

2016 is een jaar dat je goed kunt gebruiken om weer op te bouwen. Op alle vlakken. Maar opgepast: je zal er, hoezeer je ook het vuur uit je sloffen loopt, aanvankelijk weinig van merken. Want het wil nogal eens tegen zitten. Bijt op je tanden, blijf je best doen en stel vast hoe vanaf juli het tij plotseling keert. Het lijkt wel alsof je nu voor al je inzet beloond wordt. Professioneel gezien komt er eindelijk de waardering die je al die tijd verdiende, waardoor je motivatie pijlsnel omhoog schiet. Ook financieel blijft het uitkijken tot halverwege dit jaar. Daarna kan je de touwtjes wat laten vieren. In de liefde ziet het er voor de stier in 2016 als volgt uit: je wordt hoteldebotel verliefd op die ene die jouw levensvisie deelt en er net als jij echt helemaal voor wil gaan! Wat betreft familie en vriendschappen, dat komt dik in orde dit jaar. De relaties die je hebt blijven vol warmte en genegenheid.

Tweelingen 21 mei – 21 juni

2016 staat voor verandering Tweeling, Gemini.  Ga je rugzak of koffer maar pakken want je vertrekt dit jaar voor een avontuurlijk reis. Verrassend? Klopt als een bus. Nieuwe baan? Nieuwe liefde? Nieuw huis? Het is allemaal mogelijk, jazeker. Daar komt bovenop dat je tot half augustus ook nog eens vlotjes geld binnenhaalt. Op het werk vergaat het je prima dit hele jaar. Singles krijgen dit jaar echt zin om hun leven te delen met iemand en gaan enkel en alleen nog maar voor de ware. Stel je bewust open van begin juni tot begin oktober. Tot juni is er close contact je met zus(en) of broer(s). Daarna nodig jij je intieme kring en je vrienden liever bij jou thuis uit. Wat die vrienden betreft: je maakt er dit jaar een aantal nieuwe bij en je wordt hecht met mensen waarvan je het niet snel verwacht. Je staat in je kracht dit jaar, dus doe er je voordeel mee.

Kreeft 21 juni – 21 juli

2016 daagt je uit dit jaar Kreeft. Dus pak die kansen met beide handen aan om te kunnen groeien. Dit zal vooral gebeuren op de werkvloer. Er doen zich hier kansen voor die je niet mag missen. Met de nodige stress, maar je doet het toch maar. Want je durft, wordt ambitieus en flexibel, en werkt intussen voldoende gestructureerd om resultaat te behalen. 2016 wordt voor veel single Kreeften het jaar waarin de liefde opnieuw haar intrede zal doen. Ook financieel zit het goed, maar blijf alert indien het gaat om verzekeringen of erfenissen. Wat de familie betreft, wel, je zal er dit jaar wel zeer veel aandacht aan besteden. Zowel aan de kleintjes, als aan de groten. Van bepaalde vrienden neem je nu afstand, met anderen word je heel intiem. En al die tijd blijf je er energiek en optimistisch bij. Houden zo!

Leeuw 21 juli – 21 augustus

2016 verwent je tot halverwege dit jaar Leeuw. Want je krijgt heel veel in de schoot geworpen. Ook durf je te gaan waar je voordien nog niet bent geweest, omdat je open staat voor het nieuwe. Op het werk ga je vooruit en oogst je oprechte waardering. Alles wat je tot dusver wou bereiken ligt nu binnen handbereik. Ontmoedigde single Leeuwen lopen dit jaar eindelijk recht in de armen van hun soulmate. Dit wordt een contact “made in heaven”, met de intentie om te laten blijven duren. Durf je te geven en geniet er ten volle van! Puntje van aandacht: blijf goed communiceren met elkaar. Financieel sta je er momenteel goed voor. Je haalt voordeel uit een schenking, een salarisverhoging of erfenis. In 2016 blijf je omringd door de mensen die je liefhebt zoals familieleden, kennissen en je trouwe vrienden sinds jaar en dag.

Maagd 21 augustus – 21 september

2016 profileert zich naar jou als een goed jaar Maagd.  Toegegeven je zal je vaak afvragen wanneer al dat goeds dan jouw kant uitkomt. Heb geduld, de aanloop naar het positieve duurt een poos. Na de maand juni gaat de bal rollen voor jou. Tot de zomer heb je constant de indruk dat je niet verder komt op je werk. Daarna wordt alles hier open en omhoog getrokken, inclusief salaris. Single en hopend op de liefde? Zeg ja tegen elke uitnodiging die je krijgt. Je zal zien dat deze weg je uiteindelijk brengt waar je wezen wilt. Financieel zit het wel goed dit jaar want het geluk zit aan jouw kant. Wat de familie betreft, zijn er wat onenigheden. Je krijgt hier te maken met kritiek, harde meningen, niet uitgesproken maar voelbare ladingen tot zelfs verwijdering tussen jou en bepaalde mensen. De remedie tegen deze beproevingen? Jouw beste vrienden staan voor je klaar.

Weegschaal 21 september – 21 oktober

In 2016 voeren vernieuwing en een gezellig druk sociaal leven de boventoon. Singles moeten dit jaar openstaan voor het onverwachte, inclusief passie. Want je leert nu erg veel nieuwe mensen kennen, vooral tussen juni en september. Omtrent het werk kunnen we kort zijn. Je zal dit jaar kunnen kiezen tussen het vertrouwde en een compleet nieuw avontuur. Wees vooral dankbaar voor de zinvolle vriendschappen die je hebt. Want zowel in de vriendenkring als in de familie kan het aardig rommelen. Oud zeer en delicate situaties, komen nu allemaal boven water. Dit kan leiden tot heuse familiale veranderingen. Je financiën blijven status quo in 2016. Belangrijk dit jaar: het in toom houden van je emoties die nu wel bijzonder hoog kunnen oplopen.

Schorpioen 21 oktober- 21 november

In 2016 sta je op scherp, klaar om elke goede kans te grijpen Schorpioen. Singles zijn dit jaar supergevoelig voor de juiste attenties en meegebrachte sfeer. Opgelet: laat je niet te snel meeslepen, want schijn bedriegt vaak. Op het werk wordt de toestand lichter en meer ontspannen dan de afgelopen jaren. Ook krijg je hier nu de kans om je vaardigheden en kennis fors bij te spijkeren. Doen! In de eerste helft van 2016 spring je onzorgvuldig om met je geld. Daar komt in juli verandering in en dat is maar goed ook! In de familie worden bepaalde situaties uitgesproken en dit heeft niet altijd een positief effect. Wat je vrienden betreft: je besluit geen tijd en energie meer te stoppen in mensen die geen meerwaarde hebben in je leven. In de loop van het jaar wordt vanzelf duidelijk wie de blijvers zijn.

Boogschutter 21 november – 21 december

2016 wakkert je ambities aan en stoomt je klaar voor nieuwe avonturen Boogschutter.. Singles krijgen verrassingen gepresenteerd dit jaar. Denk aan een ex die terugkeert, of een sociaal of professioneel contact dat opeens toch iets meer lijkt te worden. Dat verwarmt je, maar toch laat jij je hoofd niet zomaar op hol brengen. Je wacht af. Tot de juiste voorbij komt. Op het werk stel jij je ambitieus maar geduldig op. Je werkt hard en durft! Je beloning bestaat uit nieuwe kansen en meer verantwoordelijkheid. Wat trouwens te zien is aan je financiële situatie. In de familie draait alles rondom kinderen. 2016 is gelijk ook een jaar waarin je nieuwe, niet alledaagse mensen zal ontmoeten. Je voelt je overigens het hele jaar lekker energiek. Enige nadeel: deze positieve energie wordt af en toe gedwarsboomd door wat nek of rugklachten.

Steenbok 21 december – 21 januari

In 2016 schudt het onverwachte je vertrouwde wereld stevig door elkaar. Maar geen paniek Steenbok want jouw mentale en fysieke weerstand zijn zelden sterker geweest als in 2016. Dit laat je toe je sociale kring uit te breiden en zeer belangrijk: vruchtbare plannen uit te broeden. Singles maken dit jaar de balans op van hun liefdesleven. Met het voornemen het hart niet te verliezen en het hoofd niet meer op hol te laten brengen. Toch is het niet uitgesloten dat je opnieuw ten prooi valt aan een hevige verliefdheid. Op werkgebied zijn er enerzijds opwindende plannen en anderzijds dat fantastisch aanbod dat je krijgt. Let op: lees de kleine lettertjes. Financieel zit het prima uit omdat je meer inkomsten hebt dan gedacht. In de familie beweegt er veel. Denk maar aan een vorm van verhuizingen of de opstart van een nieuw of nieuw samengesteld gezin. Je vriendenkring blijft stabiel.

Waterman 21 januari – 21 februari

2016 brengt je ondernemersgeest weer tot leven! Dit zou je overmoedig kunnen maken Waterman. Hou daarom zeker tot de helft van het jaar een overdreven vertrouwen. Alleen discipline en volgehouden concentratie helpen je overeind  te blijven én uiteindelijk vooruit te gaan. Singles amuseren zich dit jaar vooral met niet al te diepgaande contacten. Vluchtige relaties, je geniet ervan. Jouw motto: lang leve internet! Financieel dien je alert te zijn en misplaatst optimisme te vermijden. Als een voorstel te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het dat ook. Dit jaar zijn de familiale contacten talrijk en vol animo. Je sociale kring plus je vriendenkring breiden zich dit jaar in rap tempo uit. Je geniet met volle teugen van al deze nieuwe contacten, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Tot slot: je zal in 2016 geregeld lekker uitgaan, eten, drinken en feesten. En dat heeft gevolgen…

Vissen 21 februari – 21 maart

In 2016 word jij gedreven door creativiteit en inspiratie. Maar bovenal door de liefde Vis. Op werkgebied beweeg jij je in grenzeloze wateren. Want bijna alles wordt mogelijk. Maar alleen wanneer er aan de volgende, belangrijke conditie voldaan wordt: discipline en structuur van jouw kant. Single Vissen zitten goed dit jaar want Cupido kan zeer zeker raakschieten in deze liefdevolle tijd. Vooral in het prille voorjaar heb je extra veel kansen. In de tussentijd vermaak jij je overigens ook uitstekend met simpelweg dromen, of chatten via het internet. En liefde staat ook voor een huwelijk, een geboorte, nieuwe vrienden of een nieuw huisdier. Financieel zit je dit jaar af en toe in de gevarenzone. Want in 2016 wordt het moeilijk om een heldere kijk op je financiën te krijgen en te houden. Die heldere blik hou je gelukkig wel wat je familie en vrienden betreft.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.