flirten openingszinnen

Singles Herfst Favorieten

Het is herfst. De blaadjes aan de bomen krijgen de meest prachtige kleuren en gelukkig kunnen we er ten volle van genieten nu de temperaturen nog lekker zacht zijn! We mijmeren nog na over de zomer maar blikken ook alvast vooruit! Singlessite.nl bracht de top drie favoriete herfst-bezigheden van singles in kaart.

herfst singles 2017

Uitjes, daten & op wintersport

Veruit de meeste singles zijn naarstig op zoek dit najaar de agenda te vullen met leuke uitjes en events om zo andere singles te ontmoeten. Lekker dansen, een ongedwongen vrijdagmiddagborrel of een avondje speeddaten: de agenda staat er vol mee! Ook online daten blijft populair. Datingapps als Tinder doen goede zaken maar ook datingsites en relatiebureaus zien het aantal inschrijvingen toenemen in het najaar. Iets met (g)een eenzame kerst dit jaar… ? Heb je nog vakantiedagen over? Doe dan wat heel veel singles doen: je al in september oriënteren op een zalig weekje wintersport. Nu is er nog volop keus!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.