Schipper zoekt vrouw

Singles gezocht voor: ‘Schipper zoekt vrouw’

In navolging van het populaire ‘Boer zoekt Vrouw’ komt er een nieuw datingprogramma op de buis: ‘Schipper zoekt Vrouw’. Als schipper kan het lastig zijn om de liefde van je leven te vinden. Veel van huis en daarmee wat moeilijker om een partner aan de haak te slaan. Hulp gewenst dus!  

Single schippers

Het productiebedrijf  No Pictures Pleases werkt aan een programma waarbij alleenstaande schippers hun droomvrouw kunnen vinden. Daarvoor zoekt het bedrijf, bekend van programma’s als De Roze Wildernis en 5Extreem, binnenvaarders die willen meedoen.

Thuis voor de buis

‘Als schipper is het zo nu en dan lastig om een partner te vinden. Je bent veel van huis en daarom kan het moeilijk zijn om je leven als schipper te combineren met die van een partner. Zo zijn er bijvoorbeeld een hoop vrouwen die willen dat hun man iedere avond thuiskomt. Een lastige situatie dus. Maar daar kan nu wat aan gedaan worden’, aldus No Pictures Please.

Voor het nieuwe televisieprogramma, zijn ze dus op zoek naar schippers van binnenvaartschepen die nog single zijn maar wél helemaal toe zijn aan het vinden van hun droomvrouw! In dit programma gaan ze deze schippers helpen een vrouw te vinden en daarbij staat het leven van de schippers centraal.

Schippersvrouwen

Vrouwen die een relatie beginnen met een schipper vinden dit bestaan aantrekkelijk. Ze zijn doorgaans dus ook bereid zijn zich aan te passen aan het leven van een schipper. Ze zien het leven van een schipper niet als een obstakel, maar juist als iets avontuurlijks. Deze vrouwen genieten van de vrijheid en vinden het geweldig vinden om verschillende plekken te zien.

Oproep schippers

Ben jij die schipper of ken jij die schipper die zich dolgraag op geeft voor dit programma? Mail dan naar: kandidaten@nopicturesplease.tv of bel naar 035-7508240.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.