Schipper zoekt vrouw
29 July 2015

Singles gezocht voor: ‘Schipper zoekt vrouw’

In navolging van het populaire ‘Boer zoekt Vrouw’ komt er een nieuw datingprogramma op de buis: ‘Schipper zoekt Vrouw’. Als schipper kan het lastig zijn om de liefde van je leven te vinden. Veel van huis en daarmee wat moeilijker om een partner aan de haak te slaan. Hulp gewenst dus!  

Single schippers

Het productiebedrijf  No Pictures Pleases werkt aan een programma waarbij alleenstaande schippers hun droomvrouw kunnen vinden. Daarvoor zoekt het bedrijf, bekend van programma’s als De Roze Wildernis en 5Extreem, binnenvaarders die willen meedoen.

Thuis voor de buis

‘Als schipper is het zo nu en dan lastig om een partner te vinden. Je bent veel van huis en daarom kan het moeilijk zijn om je leven als schipper te combineren met die van een partner. Zo zijn er bijvoorbeeld een hoop vrouwen die willen dat hun man iedere avond thuiskomt. Een lastige situatie dus. Maar daar kan nu wat aan gedaan worden’, aldus No Pictures Please.

Voor het nieuwe televisieprogramma, zijn ze dus op zoek naar schippers van binnenvaartschepen die nog single zijn maar wél helemaal toe zijn aan het vinden van hun droomvrouw! In dit programma gaan ze deze schippers helpen een vrouw te vinden en daarbij staat het leven van de schippers centraal.

Schippersvrouwen

Vrouwen die een relatie beginnen met een schipper vinden dit bestaan aantrekkelijk. Ze zijn doorgaans dus ook bereid zijn zich aan te passen aan het leven van een schipper. Ze zien het leven van een schipper niet als een obstakel, maar juist als iets avontuurlijks. Deze vrouwen genieten van de vrijheid en vinden het geweldig vinden om verschillende plekken te zien.

Oproep schippers

Ben jij die schipper of ken jij die schipper die zich dolgraag op geeft voor dit programma? Mail dan naar: kandidaten@nopicturesplease.tv of bel naar 035-7508240.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Geen geluk in de liefde? Dan is Love Island op zoek naar jou

Ben jij klaar om het single-leven achter je te laten, maar...

Hilarische tv-serie over de hete hangijzers van nu

Het nieuwe NTR-programma Nieuw Zeer van Niek Barendsen is een scherpe,...

Ongemakkelijke stiltes en stiekeme kusjes in nieuw seizoen First Dates

Binnenkort is het weer zover! Het restaurant van First Dates opent...

Flirty Dancing: Wendy van Dijk swingt met singles

Wendy van Dijk heeft haar eerste programma bij SBS6 te pakken,...

Na de zomervakantie stijgt aantal echtscheidingen

Vakantie is voor veel stellen het laatste redmiddel om hun relatie...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

advertentie