Singles geven koopwoning op

Alleenstaande Nederlanders zijn zeer kritisch over het functioneren van de woningmarkt. Dat blijkt uit representatief onderzoek dat Vereniging Eigen Huis (VEH) in januari heeft laten uitvoeren onder 423 mensen in de leeftijd van 18 tot 35 jaar oud. Van de ondervraagden vindt 85 procent de prijzen van koopwoningen veel te hoog. Zij geloven er volgens VEH niet in dat ze nog op eigen kracht een huis of appartement kunnen kopen. „De meest gehoorde klacht bij woningzoekende singles is dat het gros van de huizen gebouwd is voor meerdere bewoners”, stelt VEH. „Dus te groot en te duur.”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten