Singles geloven niet in strenge diëten

Uit een enquête van datingsite PARSHIP blijkt dat het volgen van een streng dieet een ware afknapper kan zijn bij een toekomstige partner. Bovendien hebben veganisten en fast food junkies de minste kans om een partner te vinden.

Singles geloven niet in het nauwgezet tellen van calorieën en strenge diëten: 38 procent neemt bij een toekomstige partner een paar kilo extra voor lief. Vooral vrouwen vinden het niet belangrijk dat hun Mr. Right strak in zijn lijf zit. Maar voor vrouwen daarentegen is het wat lastiger: bijna 1 op de 3 mannen wil een slanke partner en zou zijn geliefde zelfs een dieet aanraden.

Alleen groenten of ook hamburgers?
Gecompliceerde dieetwensen of ingewikkelde voorkeuren wat betreft voeding bemoeilijken de kans op een partner, blijkt uit de enquête. Zo vinden vrijgezelle mannen (32%) een vrouw die een veganistisch dieet volgt het minst aantrekkelijk en een groot deel (40%) van de vrijgezelle vrouwen vindt een man die zich elke dag volstopt met hamburgers met patat een ware verschrikking. Een derde van de respondenten geeft aan dat het hun niets kan schelen wat hun toekomstig partner zou eten.

Wat eten singles het liefst?
De respondenten scharen zich veelal onder het kopje “alleseters` (mannen: 55 procent, vrouwen: 39 procent) of ze vallen in de categorie “gezonde, biologische voeding” (mannen: 27 procent, vrouwen: 48 procent). Tien procent van de mannen claimen `door en door vleeseter` te zijn tegenover een magere 2% van de vrouwen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten