singlesday

Singles experiment in Emmen op Valentijnsdag

Met Valentijnsdag in zicht schiet Cupido ook wat pijlen af in Emmen! Speciaal voor singles die op zoek zijn naar een leuke en originele blind date organiseert Escape Room Emmen Escapes een bijzonder experiment.

60 minuten

Op woensdag 14 februari sluit Emmen Escapes vrijgezellen, die elkaar niet kennen, samen op. Binnen 60 minuten ontsnappen kan alleen door goed samenwerken, oftewel een ideale manier om elkaar goed te leren kennen.

Escapen geblazen!

‘Blind daten kan er soms erg formeel aan toe gaan en net een sollicitatiegesprek zijn. Dat willen wij voorkomen’, aldus Stijn Windt, mede-eigenaar van Emmen Escapes. ‘Wij zorgen voor een leuk aangeklede Escape Room en de spanning om 60 minuten met elkaar opgesloten te zijn. Geen standaard vragen, maar samenwerken staat centraal. Natuurlijk begrijpen wij dat je na 60 minuten ‘escapen’ elkaar nog niet goed kent, maar je hebt wel samen iets heel bijzonders meegemaakt, wat genoeg voer zal zijn om daarna gezellig met een drankje samen over na te praten. Kortom, het ijs zal in ieder geval zijn gebroken.’ Singles kunnen zich voor 8 februari aanmelden

Woon je niet in de regio Emmen maar heb je wel zin in een toffe Valentijnsdag? Check dan even de Valentijn Special!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.