singles smakken date

Singles ergeren zich aan smakken tijdens date

Lekker een hapje eten tijdens je eerste date? De romantiek is ver te zoeken als je tafelgenoot zit te smakken want dit is de grootste irritatie onder singles. Dit blijkt uit een onderzoek van datingsite Lexa onder 1500 vrijgezellen.

Afknapper

Lexa voelde ruim 10.000 singles aan de tand, waaronder 1500 in Europa, over irritaties tijdens hun eerste afspraakje. Meer dan de helft van hen blijkt het ontzettend irritant te vinden als zijn of haar tafelgenoot geluid maakt tijdens het nuttigen van een maaltijd. Hoewel misschien goed bedoeld, het bestellen voor de ander wordt ook als een heuse afknapper gezien. Meer dan de helft van de vrouwelijke singles is hier niet van gediend en krijgt er de kriebels van.

Diner

Zelf koken voor een eerste afspraakje wordt ook graag gedaan door de Nederlandse singles. De keus valt bij 43 procent op een gerecht met een goed stukje varkens- rundvlees, kip of vis. Dit wordt gecombineerd met verse groenten. Een driegangendiner komt met 31 procent op een derde plaats. Tijdens een dat letten de singles goed op de gerechtenkeuze en de tafelmanieren van de ander. Bij 89 procent van hen geven deze punten de doorslag om te bepalen of de date een succes was.

Als er voor 1 persoon gekookt moet worden dan kiest de single het liefst voor een maaltijdsalade. Dit wordt gezien als het ultieme singles-gerecht.

Op Singlessite tref je ook een aantal lekkere, snelle recepten aan 1 persoon.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.