singles smakken date

Singles ergeren zich aan smakken tijdens date

Lekker een hapje eten tijdens je eerste date? De romantiek is ver te zoeken als je tafelgenoot zit te smakken want dit is de grootste irritatie onder singles. Dit blijkt uit een onderzoek van datingsite Lexa onder 1500 vrijgezellen.

Afknapper

Lexa voelde ruim 10.000 singles aan de tand, waaronder 1500 in Europa, over irritaties tijdens hun eerste afspraakje. Meer dan de helft van hen blijkt het ontzettend irritant te vinden als zijn of haar tafelgenoot geluid maakt tijdens het nuttigen van een maaltijd. Hoewel misschien goed bedoeld, het bestellen voor de ander wordt ook als een heuse afknapper gezien. Meer dan de helft van de vrouwelijke singles is hier niet van gediend en krijgt er de kriebels van.

Diner

Zelf koken voor een eerste afspraakje wordt ook graag gedaan door de Nederlandse singles. De keus valt bij 43 procent op een gerecht met een goed stukje varkens- rundvlees, kip of vis. Dit wordt gecombineerd met verse groenten. Een driegangendiner komt met 31 procent op een derde plaats. Tijdens een dat letten de singles goed op de gerechtenkeuze en de tafelmanieren van de ander. Bij 89 procent van hen geven deze punten de doorslag om te bepalen of de date een succes was.

Als er voor 1 persoon gekookt moet worden dan kiest de single het liefst voor een maaltijdsalade. Dit wordt gezien als het ultieme singles-gerecht.

Op Singlessite tref je ook een aantal lekkere, snelle recepten aan 1 persoon.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Vijf tips voor de perfecte date
By danny@db-online-marketing.nl ·
2 oktober 2023

Indruk maken op je date: Tips voor een succesvolle eerste indruk

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date
By Redactie ·
29 mei 2023

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen