dierendag singles

Singles en dierendag: de leukste weetjes

Het is wereld dierendag vandaag! Hoogste tijd om de leukste feiten en weetjes over singles en hun geliefde huisdieren eens voor je op een rij te zetten!

Wist je dat ….

60 procent van de singles in Nederland een huisdier heeft?

64% procent een cadeautje meeneemt op dierendag om extra indruk te maken op het baasje?

78% van de singles het essentieel vindt dat de nieuwe relatie overweg kan met zijn/haar huisdier?

18% van de singles het huisdier de deur uit doet als de nieuwe liefde het beestje niet ziet zitten?

85% van de singles meent dat een golden retriever de kans op een relatie vergroot?

Deze cijfers komen uit een onderzoek uit 2013 van Relatieplanet  

Daten met dierendag

Heb je een leuk contact lopen en wil je hem of haar verrassen met een leuk uitje op dierendag? Neem je date dan mee naar de dierentuin! Ze schijnen sowieso ideaal te zijn als locatie voor een eerste date

Singles & dierenliefde

Uit onderzoek van Singlessite.nl (augustus 2014) blijkt dat er onder de singles sprake is van ware liefde als het om hun geliefde huisdier gaat. 63 procent van de singles verkiest zijn huisdier boven een potentiele ware liefde. Als dat geen dierenliefde is… 

Flirten met je hond

Een nieuwe liefde aan de haak slaan door met je hond op stap te gaan? Jazeker! Je kent ze vast wel, de baasjes die stiekem eigenlijk ook wel een beetje lijken op de hond waarmee ze door het park struinen. Uit een onderzoek van E-Darling bleek ooit dat 75% van de singles meent makkelijker te flirten met een hond aan de lijn! 

Trakteer jezelf en je huisdier op vakantie

Wil jij jezelf en je geliefde huisdier eens extra verwennen op dierendag? Neem het beestje mee op vakantie! Samen met je maatje reizen is vertrouwd en gezellig. Reizen met de auto, trein of vliegtuig vragen natuurlijk wel om de juiste voorbereiding. Op Single2Travel lees je er alles over.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!