wijnproeverij

Singles daten of singles ontmoeten op events?

Hartstikke leuk hoor dat online daten! Maar soms wil je ook gewoon écht contact maken met mensen. Iemand in de ogen kunnen kijken, zien lachen of horen praten! Je kunt natuurlijk afspreken met een van je online dates in real life, maar er zijn ook nog andere manieren om nieuwe mensen te ontmoeten. Grote datingsites organiseren geregeld leuke meet & greets of activiteiten waarbij je samen iets leuks onderneemt. Maar er is meer! 

Offline singles ontmoeten

Tegenwoordig is het niet meer moeilijk om met andere mensen in contact te komen. Internet is overal en dus kun je, via een datingsite, altijd in contact komen met andere leuke singles. Maar toch is het contact via internet anders dan dat het in ‘de echte wereld’ is. Daarom organiseren sommige datingsites ook offline evenementen. Op deze evenementen komen singles bij elkaar en gaan ze samen borrelen, wandelen, bowlen of andere leuke activiteiten doen. Hierbij is het beste van twee werelden gecombineerd: je kunt gericht zoeken, want de activiteit wordt georganiseerd vanuit jouw datingsite én ziet meteen wie je tegenover je hebt. Het is dus niet gek dat offline evenementen veel succes hebben!

Events door Lexa

Een goede bekende van vele singles is datingsite Lexa.nl. Hier zijn allerlei soorten mensen ingeschreven en het is niet alleen mogelijk om elkaar te leren kennen via de datingsite maar ook omdat ze allerlei events door heel Nederland organiseren. Er is er dus ook vast wel eentje bij jou in de buurt te vinden. Lexa heeft verschillende soorten events: van borrelen tot een wijnproefavond, een sportief uitje of een workshop cocktails maken. Is het jou iets te spannen om alleen naar zo’n singles event te gaan? Neem gewoon een vriend(in) mee! Vaak blijkt achteraf dat die zenuwen helemaal niet nodig waren omdat het allemaal heel relaxed en ongedwongen verloopt. Wist je dat een op de drie mensen iemand ontmoet op de single events van Lexa? Reden te meer om je ook maar eens aan te melden lijkt ons ?. Je vindt de events op de website van Lexa maar ook op de agenda van Singlessite.nl.

Single events van Relatieplanet

Een andere bekende datingsite is Relatieplanet.nl en ook zij organiseren geregeld single events. Er zijn verschillende soorten events voor verschillende doelgroepen. Wandelen in de bossen voor 50plussers, een singlefeest voor vrijgezellen die liever uitgaan of een wijnproeverij voor iedereen die culinair onderlegd zijn. Deze activiteiten zijn erg ongedwongen, maar in tegenstelling tot Lexa organiseert Relatieplanet ook speeddates. Op deze manier kunnen singles gericht op zoek naar iemand die bij hun past. En dat door heel Nederland en binnenkort ook Vlaanderen. De evenementen van Relatieplanet zijn dus echt overal. Zou jij ook wel eens willen deelnemen aan een single event van Relatieplanet? Meld je dan aan op Relatieplanet.nl en schrijf je in voor een activiteit of borrel naar keuze!

Single evenementen zonder datingsite

Je hoeft niet aangesloten te zijn bij een datingsite om single evenementen bij te wonen. Diverse organisaties zijn erop gericht om op een laagdrempelige manier singles bij elkaar te brengen door middel van single events. Je ontdekt deze single organisaties in de GIDSEN van Singlessite.nl. Zo is er de EROP UIT GIDS SINGLEFEESTEN GIDSONTMOET SINGLES GIDS of de 50+ UITGAAN GIDS.

 

Artikel geïnspireerd door: Datingsitekiezen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.