Singles daten meerdere mannen tegelijkertijd

Het loont om je kansen te spreiden’, denken single dames waarschijnlijk. Een kwart van de single vrouwen date namelijk 3 mannen tegelijkertijd.

Dit blijkt uit onderzoek van een Amerikaanse fastfoodketen. Gemiddeld daten single vrouwen 1,46 man op hetzelfde moment. In een jaar passeren vijf verschillende mannen de revue, meldt Daily Mail.

Schrikkeldag, trouwdag?

Met schrikkeldag voor de deur, de dag dat vrouwen mannen ten huwelijk ‘mogen’ vragen, geeft 24 procent van de ondervraagde dames toe dat zij met liefde op haar knieën zou gaan voor de ware. Maar of dat wel zo’n slim idee is: een op de zeven zegt dat namelijk een afschuwelijk vooruitzicht te vinden.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?