Singles daten honkvast maar wantrouwig

22-02-2005 – Singles daten honkvast maar wantrouwig

Dit blijkt uit een recent gehouden tevredenheidsonderzoek op Singlessite.nl. Ondanks het enorme aanbod van datingsites geeft 54 procent van de ondervraagden aan bij één of twee datingsites te staan ingeschreven en niet van plan is hier verandering in aan te brengen. Slechts 7 procent staat ingeschreven bij 5 of meer datingsites.

Het onderzoek geeft meer interessante resultaten. Zo komt van de tien grootste datingsites Relatieplanet.nl het beste uit de bus. Zo’n 24 procent laat weten via deze site één of meerdere dates te hebben gehad en redelijk tevreden te zijn over de geboden prijs/kwaliteitsverhouding. Lexa.nl scoort als goede tweede met 22 procent.

Het succes van de datingsites moet echter niet worden overschat. Slechts 16 procent van de singles die meededen aan het onderzoek zegt een ‘erg leuke date’ te hebben gehad. Het merendeel gaf hier een ‘wel aardig’ als beoordeling mee. Waarschijnlijk geeft daarom 79 procent aan dat zij weinig of geen vertrouwen hebben in het vinden van hun ware liefde via een datingsite.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

13 mei 2022

Beschermd: Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten

By Linda ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!