Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
singles voor singles
10 mei 2018

Singles contact in de lente: 3 tips

Het is lente! We genieten massaal van de langere lichtere dagen en het zonnetje schijnt gelukkig ook wat vaker. Ideaal om er in het weekend op uit te trekken. Maar wat nou als je geen idee hebt waar naar toe of laat staan met wie? Tips!

Nieuwe vrienden

Voor singles is het, zeker wanneer je nog niet zo lang zonder partner door het leven gaat, best lastig om een leuke invulling aan het weekend te geven. Je ‘oude vrienden’ doen wat ze altijd doen (namelijk met partner en / of gezin het weekend doorbrengen) en nieuwe vrienden die net als jij ook single zijn, die moet je eerst nog maar eens zien te maken.

Weekendplannen

Waar je vroeger nog wel een spontaan iets afsprak in het weekend, zit je tot je stomme verbazing nu op vrijdagavond en zaterdagavond zonder plannen en verstrijkt het weekend zonder dat je iets bijzonders of leuks hebt gedaan. Hoe zorg je nou dat je als nieuwbakken single een leuk weekend tegemoet kan zien? We helpen je op weg met een paar tips.

Tip 1. Begin op tijd. De ervaring leert dat vrienden (zeker wanneer ze wel een partner hebben) hun agenda redelijk vol hebben staan met afspraken. Etentjes, familiefeesten, kinderverjaardagen etc. Wil je graag met je ‘oude vriend(in)’ naar de film, theater of een avondje de kroeg in en doe je dat het liefst in het weekend, wees er dan op tijd bij om iets af te spreken. Een lastminute afspraak kun je bij hen doorgaans wel vergeten.

Tip 2. Activeer je sociale leven. Nieuwe vrienden maken is nog niet altijd zo eenvoudig. Wanneer we in onze twintiger en dertiger jaren zitten leggen we vaak eenvoudig nieuwe contacten en ontstaan er vele nieuwe vriendschappen. Naarmate we ouder worden neemt dat af. We teren als het ware op ons vertrouwde sociale leven. Wanneer je uit elkaar gaat komt daar verandering in. Vrienden hebben nogal eens het gevoel te moeten kiezen tussen jullie en je sociale kringetje zal daarom uitdunnen. Leuke weekendplannen maken gaat een stuk makkelijker als je veel mensen hebt om uit te kiezen. Verbreed daarom je blikveld, ga op een sportvereniging, cursus, workshop, salsa-les, maakt niet uit, iets wat je hobby of passie combineert met het ontmoeten van nieuwe mensen.

Tip 3. Singles ontmoeten. Wil je graag andere singles ontmoeten? Niet eens zozeer omdat je a la minute op zoek bent naar een nieuwe relatie maar wel om plezier te maken en open staat voor nieuwe contacten? Dan is het weekend daar natuurlijk prima geschikt voor! Er wordt echt heel veel leuks georganiseerd voor singles net als jij, overal in Nederland. Van speeddate avonden, singlefeesten, borrels, picknicks, avondje borrelen of theaterbezoek, je kan het zo gek niet bedenken of het is er. Kijk maar eens op de agenda of er dit weekend iets bij jou in de buurt te doen is!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Bied gratis mee & WIN!

gerelateerde artikelen

Weekend tips voor kersverse singles

De meeste van je vrienden zijn nog happy together en na...

Lekker uit met singles: zo doe je het!

Singles die graag uitgaan vragen het zich geregeld af: wat zijn...

10 tips om je nieuwe liefde te ontmoeten

Het nieuwe jaar is van start, nieuwe ronde nieuwe kansen dus,...

Single-expert Sanne start nieuw speeddating concept

Daten kan veel leuker en vooral wat luchtiger. Althans dat vindt...

Driekwart vindt zijn nieuwe geliefde liever in het echt dan online

73% van de Nederlanders van alle leeftijden zegt hun toekomstige partner...

singlessite gidsen

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie