Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
groepsreis ver
24 april 2019

Singlereizen die niet exclusief voor singles zijn, hoe zit dat?

Wanneer je single bent is de keuze voor een fijne vakantie nog niet altijd zo eenvoudig gemaakt. Daarom gaan we je een handje helpen! Ditmaal nemen we singlereizen onder de loep die niet speciaal voor singles zijn maar waarbij er wel veel singles mee gaan. Hoe dat zit? Dat vertellen wij je hier!

Single of niet single

Single. Tja, het is maar een woordje. De een vindt het niet erg om zichzelf als single te laten bestempelen, de ander vindt het mateloos irritant. Hoe je het ook bekijkt of noemt, op dit moment heb je (even) geen partner, maar dat staat reizen natuurlijk niet in de weg. Integendeel! Juist door op reis te gaan met een groep mensen die dezelfde reisinteresse en vakantie voorkeuren hebben als jij, zijn ideaal reisgezelschap.

Groepsreizen

Sommige reisorganisaties bieden bewust geen ‘singlereizen’ aan, terwijl de samenstelling van de groep veelal wel uit singles bestaat. Dit is een bewuste keuze. Niet iedereen houdt ervan om als ‘single’ te worden bestempeld maar tegelijkertijd vinden ze het wel prettig dat er sprake is van een gemengd reisgezelschap. Niet alleen maar stelletjes, ook niet alleen maar singles. Deze mix is voor hen perfect. Een van die reisorganisaties is Djoser Reizen. Ze bestaat al 30 jaar en biedt actieve groepsrondreizen aan over de hele wereld!

Actieve manier van reizen

Hou jij van actieve, mooie en goed verzorgde rondreizen? Dan is krijg je vast meteen de reiskriebels als je de website  bekijkt. Heerlijk om te snuffelen tussen al die verschillende groepsreizen naar zoveel ongekend mooie plekken op de wereld! Het enige wat je nodig hebt om deel te nemen aan een van de reizen is een sportieve instelling en een gezonde dosis aanpassingsvermogen. Want niet in alle landen op de wereld is het vanzelfsprekend dat alles tot in de puntjes is geregeld. Maar een beetje improviseren tijdens het rondreizen maakt je vakantie des te verrassender vind je ook niet?

Samenstelling groepsreizen

Wat kun je nou eigenlijk verwachten als je bij Djoser een rondreis boekt? Een groep heeft doorgaans 16 deelnemers. 8 is het minimum en 20 tot 22 het maximum. Verder ben je nooit verplicht om alles samen met de groep te doen. Trek je er op een gegeven moment liever lekker even alleen op uit, dan kan dat ook! Boek je alleen dan wordt je ingedeeld op een kamer met een reisgenoot van hetzelfde geslacht. Komt de samenstelling van de groep niet goed uit? Dan krijg je zonder extra kosten een eenpersoonskamer. Wil je sowieso alleen op een kamer slapen tijdens de reis? Dan geef je dat door bij het boeken van de reis.

Contact medereizigers

Ook leuk is dat je vooraf al in contact kan komen met je medereizigers. Djoser heeft een eigen platform en daar kun je alvast een beetje met elkaar kennismaken voordat je samen op reis gaat. Is het ijs alvast een beetje gebroken! De meeste reizigers die boeken bij Djoser zijn tussen de 25 en 55 jaar en HBO of hoger opgeleid.

Informatiedagen

Heb je al reisplannen maar weet je nog niet goed waar je precies naar toe wilt? Ga dan langs bij de informatiedagen van Djoser. Je krijgt er niet alleen informatie maar ook heel veel inspiratie. Toegang is gratis, maar meld je wel even aan!

 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Hoe ga je als single deze zomer ontspannen op vakantie?

Nu de grenzen weer open gaan en we ineens weer (uiteraard...

Zomerse singlevakanties: deze gave reizen kun je nu boeken!

Na maanden die bol stonden van corona en lockdown kunnen singles...

Single: wat doe jij met de vakantie?

Het is niet altijd gemakkelijk om als single leuk op vakantie...

Lekker vooruitzicht: op stedentrip met leuke singles

Think ahead! Nu mensen rustig aan toch weer vakantieplannen beginnen te...

Reisbranche richt zich voor zomer op bestemmingen dichtbij

Vakantieplannen maken is knap lastig tijdens deze coronacrisis. Heel wat singles...

singlessite gidsen

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

advertentie