Ben wel weer toe aan een avondje lekker dansen en leuke singles ontmoeten? Dan moet je 11 april even in je agenda noteren want er staat weer een leuk singlefeest op stapel!

Nieuwe liefde & nieuwe vrienden

Een nieuwe partner vinden of nieuwe vrienden maken is soms knap lastig. Want wie zit er in de supermarkt te wachten op een gesprek met een wildvreemde? Relatieplanet wil dit in heel Nederland doorbreken. Voor de vijfde keer strijkt het feest voor singles neer in het prachtige plaatsje Zeeland tussen Nijmegen en Den Bosch.

Singlefeesten

Eventmanager van Relatieplanet, Daphne Koelewijn, legt uit: “Onze feesten zijn laagdrempelig en gezellig. Iedereen zoekt een leuke partner of staat open voor nieuwe vriendschappen. De activiteiten, live optredens en de locatie zijn het decor en vormen samen het perfecte avondje uit. Mensen met elkaar in contact brengen is het doel. Of je nu out-going bent of ietwat verlegen, het maakt hier niet uit. Mensen accepteren je zoals je bent en na wat rondlopen ben je al snel aan de praat of drink je samen een glaasje bubbels.”

Makkelijk contact leggen

Relatieplanet pakt voor haar vijfde editie uit. Singles kunnen deze avond genieten van meerdere acts en activiteiten. Tijdens het speeddaten in verschillende leeftijdsgroepen kom je makkelijk in contact met andere bezoekers. Voor singles die houden van dansen zijn er de salsaworkshops. Het ijs is daarmee snel gebroken.

Dubbel genieten

Live muziek is er van Show me 90’s. Een geweldige zanger en de zangeres Rachel Kramer die bekend is van onder meer televisieprogramma X Factor zorgen ervoor dat je weer helemaal teruggaat naar de nineties. En dan is er nog Soulm3n, onder andere bekend van de musical Dreamgirls. Deze drie stoere entertainers zingen legendarische soulliedjes voor alle leeftijden. Zin om lekker mee te zingen met liedjes van eigen bodem? Richard Hollands zingt al jaren het Nederlandse feest repertoire en is een graag geziene gast op grote feesten.

Het Singlesfeest in Zeeland is een onderdeel van de Lenteweken bij Relatieplanet. Overal in het land worden lente events georganiseerd. Online wordt er dagelijks geblogd over liefde en relaties en ontvangen singles datingtips van de Relatieplanet Datingcoach.