Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
single and fabulous
18 maart 2016

Single zijn is fabuleus

‘Single and fabulous’ is de uitspraak van Carrie Bradshaw in de beroemde film Sex And The City. Van het scherm af spetterend in modieuze creaties, immer shoppend met haar vriendinnen om haar heen. Maar voelt Carrie zich wel zo single en fabulous? Is dit de realiteit of een illusie?

‘Single and fabulous’

‘Single and fabulous’ dat hopen ze te laten zien in Sex And The City . Er hoeft geen enkele Smipe match-analyse aan te pas te komen, want feilloos kennen ze elkaars zwakheden en sterke punten. Wanneer best-friend Charlotte huilt om de zoveelste man die geen goede match blijkt, weten haar vriendinnen consequent haar focus te verleggen en haar mee te nemen naar musea of organiseren ze etentjes waar ze blij van wordt.

Single zijn heeft zijn voordelen

Single zijn heeft zo zijn voordelen, je kunt alle films of televisieseries kijken die je wilt, je hoeft met niemand rekening te houden en je hebt alle tijd voor je carrière of je huisdier. Maar, hoe zit het met de steun en intimiteit die ontbreekt en juist zo uitzonderlijk is in de uniekheid van de partnerrelatie?

Omarm je eigen liefde

Wanneer het je lukt je verdriet over het alleen zijn als single toe te laten, heb je een streepje voor op andere singles. Je wordt minder afhankelijk van de liefde als je je eigen verdriet en eigen liefde kunt toestaan en omarmen. Deze kwetsbaarheid erkennen is waardevol in het contact met een potentiële partner. Als jouw partner je kan steunen in je verdriet of pijn kan er een veilig samenspel ontstaan van een liefdevolle relatie.

Toon je kwetsbaarheid

Natuurlijk zijn carrière maken, voor jezelf kunnen zorgen en het zelfstandig zijn waardevolle kwaliteiten voor een fijn en onafhankelijk single bestaan. Maar het gaat erom dat we kwetsbaar durven en kunnen zijn, zodat we beschikbaar worden voor een veilige liefdesrelatie. Want wanneer we die behoefte aan intimiteit bij onszelf toestaan en erkennen, kan die potentiële partner dichtbij komen en dat is het begin van een duurzame en veilige relatie.

Binnenkort een date?

Heb je binnenkort een date? Vraag dan op www.smipe.nl zijn/haar persoonlijkheidsschets op en maak een match-analyse van jullie tweetjes. Zo ben je goed voorbereid voor je ontmoeting met die fabuleuze single en weet je of diegene dezelfde behoeften – knus en intiem samenzijn – heeft als jij!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Verslaafd aan de liefde

In Verslaafd aan liefde van Jan Geurtz lees je hoe we...

Relatieadvies nodig? Dit staat erover in de sterren

Natuurlijk geen oplossing voor langdurige relatieproblemen maar wel een tipje van...

Veel singles zijn online date-moe

Aan enthousiasme en nieuwsgierigheid voor online daten was geen gebrek. In...

Kwart van alleenwonenden zoekt – juist nu – liefde en verbinding met anderen

Hoe kijken Nederlanders tegen online daten aan nu fysiek afspreken even...

Ruim kwart van de Nederlanders ziet samenwonen als ultieme bevestiging van relatie

Wanneer weet je nu of het ‘aan’ is? Of hij of...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie