Single wordt het liefst verrast met handgeschreven kaartje

Vergeet die mooie cd of dure parfum, het hart van de single gaat pas echt sneller slaan als men wordt verrast met een mooie, handgeschreven kaart. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 950 singles vroeg naar hun voorkeuren op Valentijnsdag.

Onvervalste romantiek
Alle romantische mogelijkheden ten spijt, de single wordt het liefst verrast met een mooie kaart waarin een liefdevolle, met de hand geschreven, boodschap staat geschreven. Deze onvervalste budget romantiek staat bij zowel mannen als vrouwen met stip op nummer 1. Daarna lopen de voorkeuren ietwat uiteen. Bij vrouwen ziet de top 5 er als volgt uit:

1. Handgeschreven kaartje
2. Bloemen
3. Diner bij kaarslicht
4. Liefdesbrief
5. Muziek

Mannen ontvangen graag het volgende op Valentijnsdag:

1. Handgeschreven kaartje
2. Liefdesbrief
3. E-Card
4. Gedicht
5. Bloemen

Animo
Vrouwen zijn beduidend gevoeliger voor het fenomeen Valentijnsdag dan mannen. Bijna de helft van hen zegt dat deze dag beslist romantische gevoelens opwekt tegenover 18 procent van de mannen. De verwachting iets te zullen krijgen van een stille aanbidder ligt bij beiden laag, maar ook hier koesteren de vrouwen iets meer hoop. Ook interessant om te zien is dat als er sprake zou zijn van een relatie het merendeel van de vrouwen iets liefs voor hun partner zou regelen op Valentijnsdag. Bij de mannen is hier een stuk minder animo voor.

Kleur bekennen
Van alle, in stilte verliefde, singles gaat slechts 11 procent van hen daadwerkelijk kleur bekennen en uiting geven aan zijn of haar gevoelens op Valentijnsdag. Voor de overige zwijmelaars zijn er tal van redenen om dit juist niet te doen. Voornaamste is de absolute overtuiging dat de liefde niet wederzijds is. Maar ook het verliefd zijn op iemand die al een relatie heeft bemoeilijkt de zaak. Op een goede derde plaats komen de singles die graag hun liefde zouden willen betuigen maar niet weten hoe dit aan te pakken. Kaartje misschien?

Aan deze enquête deden 950 singles mee waar van 45 procent man 55 procent vrouw. Ook anoniem meedoen aan onze lopende onderzoeken? Graag!

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?