singles uitgaan

Single weekend: bruisende zondag tips

Het weekend is al begonnen, sterker nog alweer halverwege en je hebt eigenlijk nog niks leuks gedaan voor jezelf. De vrijdagavond was je bekaf van de werkweek, de zaterdag stond in het teken van allerlei huishoudelijke klusjes en de zondag… daar moet je het dus van hebben!

Zondag is van oudsher een rustdag en hoewel het heerlijk is om lekker te luieren, lezen of je favoriete serie op netflix af te kijken kan je er natuurlijk ook een bruisende zondag van maken.

We geven je 5 tips voor een bruisende zondag! 

1. Stap in de auto, trein of als je er vlakbij woont natuurlijk de fiets en ga eens een dagje naar de dierentuin. Je bent lekker buiten en wordt ongetwijfeld blij en enthousiast van al die leuke dieren! Geen zin om alleen te gaan? Vraag een goede vriend(in) mee en geniet! Hier vind je een overzichtje van alle dierentuinen in Nederland.

2. Ook ideaal op de zondag: een overheerlijke relaxdag in de sauna. Niet bruisend genoeg voor je? Nou, als je verdwijnt in een van die heerlijke bubbelbaden dan weten we zeker dat je verkwikkend thuis komt!

3. Heb je serieus de lentekriebels te pakken? Hoogste tijd om de singles van het andere geslacht eens aan een nader onderzoekje te onderwerpen. Ga een avondje speeddaten bij jou in de buurt. En wie weet .. lig jij vanavond in bed wel te bruisen van de energie.

4. Ben je dol op leuke feesten en gek op dansen? Ook op zondag worden er leuke singlefeesten en dansavonden georganiseerd. Check de agenda voor de dansavonden bij jou in de buurt of neem een kijkje bij Singlefeesten.

5. Gewoon geen zin om de zondag een saaie zondag te laten worden? Pak die telefoon, open je FB of stuur je beste vrienden een berichtje dat er vanavond een heuse BBQ is bij jou thuis. Parasol in de tuin of op je balkon, BBQ eronder en binnen eten. Vraag ze allemaal om hun eigen drankjes mee te nemen (kostenbesparing) en maak er een gezellige middag van!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.