fantasie voetbalspelers

Single vrouwen ontmoeten tijdens het WK voetbal

Wil jij dit jaar zelf wel eens scoren? En dan bedoelen we niet op het voetbalveld maar door een leuke nieuwe vriendin aan de haak te slaan? Dat kan. Volgens Victor Verlon liggen de dames voor het oprapen tijdens het WK, zelfs als Oranje speelt.

Boodschappen

Als Oranje staat te trappelen van ongeduld op de Braziliaanse velden zit jij waarschijnlijk met je vrienden in de kroeg of op de bank.  Met een beetje geluk staan er in de kroeg een paar leuke vrijgezelle dames die ook van voetbal houden, maar de meesten zullen thuis op de bank zitten, vaak naast manlief met zijn vrienden. Dus waar zijn die single vrouwen dan?  In de supermarkt zo blijkt.  Ze ontlopen de drukte door juist op het moment dat er een belangrijke wedstrijd gaande is in alle rust boodschappen te gaan doen.

Scoren in de liefde

Wil jij deze zomer dus echt scoren in de liefde, dan kun je die wedstrijd beter even laten voor wat hij is en de winkels afstruinen. De concurrentie zit thuis dus je hebt alle ruimte om jezelf als de meest aantrekkelijke single man te presenteren. Gespreksstof genoeg. De dames zullen  zich afvragen waarom jij als man niet voor de buis zit. Mocht je de wedstrijd echt niet willen missen dan kun je deze zomer altijd nog je toevlucht nemen tot deze alternatieve ontmoetingsplaatsen:

–          Op een terras, lekker in de zon aan een drankje met zicht op het winkelcentrum

–          Op de dansschool want daar zitten ze wanhopig op leuke mannen te wachten

–          In grote warenhuizen tijdens de uitverkoop zijn er dames in overvloed die het vast niet erg vinden als jij hun tassen wilt dragen -;

Natuurlijk zijn wij reuze benieuwd of deze tactiek ook werkt, dus mocht je als single man een hele leuke vrouw weten te scoren tijdens het WK voetbal dan horen wij jouw successtory natuurlijk graag!

Bron: Singlessite

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.