fantasie voetbalspelers

Single vrouwen ontmoeten tijdens het WK voetbal

Wil jij dit jaar zelf wel eens scoren? En dan bedoelen we niet op het voetbalveld maar door een leuke nieuwe vriendin aan de haak te slaan? Dat kan. Volgens Victor Verlon liggen de dames voor het oprapen tijdens het WK, zelfs als Oranje speelt.

Boodschappen

Als Oranje staat te trappelen van ongeduld op de Braziliaanse velden zit jij waarschijnlijk met je vrienden in de kroeg of op de bank.  Met een beetje geluk staan er in de kroeg een paar leuke vrijgezelle dames die ook van voetbal houden, maar de meesten zullen thuis op de bank zitten, vaak naast manlief met zijn vrienden. Dus waar zijn die single vrouwen dan?  In de supermarkt zo blijkt.  Ze ontlopen de drukte door juist op het moment dat er een belangrijke wedstrijd gaande is in alle rust boodschappen te gaan doen.

Scoren in de liefde

Wil jij deze zomer dus echt scoren in de liefde, dan kun je die wedstrijd beter even laten voor wat hij is en de winkels afstruinen. De concurrentie zit thuis dus je hebt alle ruimte om jezelf als de meest aantrekkelijke single man te presenteren. Gespreksstof genoeg. De dames zullen  zich afvragen waarom jij als man niet voor de buis zit. Mocht je de wedstrijd echt niet willen missen dan kun je deze zomer altijd nog je toevlucht nemen tot deze alternatieve ontmoetingsplaatsen:

–          Op een terras, lekker in de zon aan een drankje met zicht op het winkelcentrum

–          Op de dansschool want daar zitten ze wanhopig op leuke mannen te wachten

–          In grote warenhuizen tijdens de uitverkoop zijn er dames in overvloed die het vast niet erg vinden als jij hun tassen wilt dragen -;

Natuurlijk zijn wij reuze benieuwd of deze tactiek ook werkt, dus mocht je als single man een hele leuke vrouw weten te scoren tijdens het WK voetbal dan horen wij jouw successtory natuurlijk graag!

Bron: Singlessite

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

woede gezondheid
By Margret ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.
daten met klein budget
By Moniek ·
17 november 2021

Daten met een klein budget

Heb je het in je uppie niet al te breed en niet veel geld om dure, spectaculaire dates te plannen? Geen nood, we hebben een paar tips voor je verzameld zodat jij je datingbudget onder controle houdt en toch optimaal geniet!
By Tijmen ·
16 november 2021

Wetenschappelijk beproefde tips voor meer zelfvertrouwen tijdens speeddaten

slow seks goed relatie
By Moniek ·
2 november 2021

Mobiele telefoon verziekt seksleven

Binnenkort een spannende date? Zet je telefoon even op stil voordat je met elkaar het bed induikt. Zo’n 75 procent van de Nederlandse mannen en vrouwen hebben er namelijk een gruwelijke hekel aan als de mobiele telefoon afgaat tijdens een vrijpartij.
thuis daten
By Margret ·
29 oktober 2021

Alleenstaande ouder date niet minder door kinderen

Alleenstaande ouder denkt nog wel aan seks en maakt er werk van in de vorm van daten? Zeker. Kinderen lijken hierin niet te hinderen. Pas vanaf bepaalde leeftijd.
succesvol daten
By Margret ·
28 oktober 2021

Wat draag je op een (eerste) date?

De eerste date met je potentiële nieuwe vlam staat voor de deur. De voorbereidingen kunnen beginnen! Daar hoort natuurlijk het kiezen van de juiste outfit bij.