single vrouwen gezocht

Single vrouwen gezocht voor nieuw tv programma

Laat de prins op het witte paard ondanks vele pogingen op zich wachten en kun je wel een duwtje in de rug gebruiken?

Op zoek naar vrouwen die een man willen

Voor een nieuw televisieprogramma voor Net 5 zijn wij, de makers van Hello Goodbye en First Dates, op zoek naar vrouwen die een man willen. Onze gerenommeerde stylist is cupido van dienst in een gloednieuw programma waarin single vrouwen zijn volle aandacht krijgen.

Hulp met daten en flirten

Elke aflevering probeert hij het beste bij de dames naar boven te halen én hij gaat hierbij verder dan de fysieke make-overs waar hij zo bekend om staat. Hij pakt niet alleen de gardrobes van de single vrouwen aan, hij leert hen ook daten, flirten en omgaan met mannen.

De ultieme date!

Na een complete fysieke én mentale make-over bereiden onze stylist en een coach de vrijgezelle dames voor op die ultieme date!

Ben jij het zat ook single te zijn?

Ben jij het zat om single te zijn en zie jij het wel zitten om metaal én fysiek onder handen genomen te worden door onze stylist en zijn team? Of ken je iemand die perfect is voor deze make-over?

Meld je zelf aan

Wacht dan niet langer en mail je naam, leeftijd, telefoonnummer en foto naar leonie@blazhoffski.nl of bel voor meer informatie naar 020-3018497.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!