halina reijn zeekoeien

Single vrouw wil liefje voor de feestdagen

Single vrouwen uit de Amerikaanse stad San Francisco zetten een advertentie online om een tijdelijk vriendje te zoeken voor de eindejaarsperiode. Ze noemen dit de ‘holidate’, de man in kwestie dient enkel om de feestdagen door te komen en zal na Nieuwjaar gedumpt worden.

Twee vrouwen van 26 jaar zetten op 29 november de volgende advertentie online: “Laten we meteen ter zake komen, de eindejaarsperiode is het ergst om single te zijn. We zijn twee vrijgezelle meisjes die een vakantieliefde zoeken voor Kerstmis en Nieuwjaar.”

Dumpen
De twee hebben ook een weblog gestart, waar ze hun verhaal op vertellen. “We zoeken twee mannen voor een relatie tijdens de feestdagen, maar onze liefde is nep. We zijn niet lelijk, maar workaholics, dus hebben we geen tijd voor een vriendje. Onze holidates moeten meegaan naar de nieuwjaarsreceptie op kantoor, een ‘Lelijke Truienfeestje’ in San José, een kerstfeest in San Franciso, een fotoshoot voor de kerstkaart en met ons eindejaar vieren. En hun agenda moet flexibel zijn. We willen geen alcoholiekers, mannen die problemen hebben met hun ouders, bezette heren of iemand die enkel uit is op seks. De dag na Nieuwsjaar dumpen we je.”

Ook mannen
Maar deze twee dames zijn niet de enigen die op deze manier op zoek gaan naar een date voor de eindejaarsperiode. Een mannelijke vrijgezel gaat op dezelfde manier op zoek naar een vriendin. Ook hij wil geen vaste relatie, maar ziet er tegen op om de eindejaarsperiode alleen te moeten ingaan.

Bizar
Hoewel deze personen eerlijk zijn over hun intenties, vinden wij het toch maar een bizarre manier om de feestdagen door te brengen. Want hoewel alleen vieren en op feestjes moeten verschijnen niet altijd even leuk is, lijkt het ons nog erger om met een vreemde opgescheept te zitten waar je helemaal geen band mee hebt. Het zou in elk geval wel een mooi scenario kunnen zijn voor een nieuwe romantische komedie.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam