Single vrouw wil getrouwde man

Getrouwde vrouwen kunnen hun echtgenoot maar beter in de gaten houden. Uit onderzoek blijkt dat getrouwde mannen gewilder zijn bij loslopende dames, dan ongetrouwde exemplaren.

In een test werd vrouwen gevraagd, foto’s van mannen te beoordelen op aantrekkelijkheid. Opvallend is dat vrijgezelle vrouwen mannen met een relatie hogere cijfers geven.

Dit in tegenstelling tot getrouwde vrouwen. Die vinden single mannen attractiever. Verder blijkt dat mannen leuker gevonden worden, als ze omringd zijn door andere vrouwen. Zelfs vissen en vogels zijn gewilder als ze al bezet zijn, aldus de Daily Mail.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?