barry atsma reisgenoot

Single vrouw het liefst op vakantie met Barry Atsma

Wanneer vrijgezelle vrouwen een bekende Nederlander mochten uitzoeken om mee op vakantie te gaan, dan kiezen ze het liefst voor Barry Atsma. Zijn de dames single-af en hebben een partner, dan gaan ze het liefst in de zon liggen met Marco Borsato.

Chantal ideaal voor de single man

Dit blijkt uit een enquête voor de Weekend Zomerspecial die dinsdag verschijnt. Single mannen kiezen massaal voor een vakantie met Chantal Janzen. Dat deze prachtige dame al getrouwd is, dat is voor de heren geen enkel bezwaar want ze geven aan heel graag een kamer met haar te willen delen. Het liefst op het tropische eiland Curaçao. Uiteraard… zou we bijna zeggen.

Met royals op reis

Verder werd in de enquête gevraagd met welke royals de Nederlander het liefst op vakantie zou gaan. Singlevrouwen kiezen prinses Beatrix als reisgenote en de single mannen zouden het liefst met Koning Maxima op reis gaan. Hoe verrassend 😉

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.