barry atsma reisgenoot

Single vrouw het liefst op vakantie met Barry Atsma

Wanneer vrijgezelle vrouwen een bekende Nederlander mochten uitzoeken om mee op vakantie te gaan, dan kiezen ze het liefst voor Barry Atsma. Zijn de dames single-af en hebben een partner, dan gaan ze het liefst in de zon liggen met Marco Borsato.

Chantal ideaal voor de single man

Dit blijkt uit een enquête voor de Weekend Zomerspecial die dinsdag verschijnt. Single mannen kiezen massaal voor een vakantie met Chantal Janzen. Dat deze prachtige dame al getrouwd is, dat is voor de heren geen enkel bezwaar want ze geven aan heel graag een kamer met haar te willen delen. Het liefst op het tropische eiland Curaçao. Uiteraard… zou we bijna zeggen.

Met royals op reis

Verder werd in de enquête gevraagd met welke royals de Nederlander het liefst op vakantie zou gaan. Singlevrouwen kiezen prinses Beatrix als reisgenote en de single mannen zouden het liefst met Koning Maxima op reis gaan. Hoe verrassend 😉

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Blarney stone kiss
By Margret ·
20 oktober 2021

Vieze adem beter dan vieste plekken

Zal ooit enige wetenschapper zich gebogen hebben over de mate van hygiëne van een single ten op zichten van iemand die niet alleen is? En hoe zit dat op vakantie plekken?
vakantie liefst met partner
By Moniek ·
26 juli 2021

Eerste vakantie samen oorzaak van verliefdheidsexplosie

De eerste vakantie samen wordt wel eens gezien als het grootste gevaar voor prille relaties. Maar is dat werkelijk zo of is het slechts een gevoel dat overheerst? De online datingsite Relatieplanet.nl onderzocht het fenomeen ‘datevakantie’ en ondervroeg daarvoor meer dan 4.000 Nederlandse singles.
seks op het strand
By Moniek ·
2 juli 2021

Voorkom deze 5 relatie killers op vakantie

Je bent sinds kort hoteldebotel verliefd en je wilt niets liever dan samen met je kersverse geliefde op vakantie. Een weekendje weg of naar een romantisch bounty eiland, de bestemming maakt je niet eens zoveel uit, als jullie maar ongestoord samen kunnen zijn. Wil je er een top vakantie van maken? Vermijd dan deze 5 relatiekillers op vakantie.
super zomer festival
By Moniek ·
14 mei 2021

Hier moet je aan denken wanneer je weer op vakantie gaat!

Vakantie naar deze landen blijven afgeraden. Maar naar welk land je ook gaat, je kunt te maken krijgen met coronamaatregelen zoals een quarantaine- of testplicht. We zetten daarom hier op een rij waar je aan moet denken als je weer op vakantie gaat.
solo op reis
By Moniek ·
19 april 2021

Op vakantie naar Israël kan wanneer je bent gevaccineerd

Israël is van plan om toeristen die gevaccineerd zijn tegen het coronavirus vanaf eind mei toe te laten in het land.
marathon noorwegen
By Moniek ·
31 maart 2021

Van reisorganisatie naar teststraat: Martijn Boshuis doet het

Reisbureaus en -organisatoren moeten harde klappen incasseren door de pandemie. Dat kan Martijn Boshuis uit Boekelo beamen