vrouw date robin van persie

Single vrouw date het liefst met Robin van Persie

Dat vrouwen graag een potje voetbal kijken is doorgaans niet zozeer om het boeiende spel maar meer om ongegeneerd naar die schitterende mannenlijven te kunnen kijken. Datingsite Lexa vroeg 600 vrouwen met wie ze het liefst op date zouden willen gaan.

Winnaar

Met 39 procent van de stemmen komt Robin van Persie uit de bus als dé voetballer waar single vrouwelijk Nederland wel zou mee zou willen daten. Op een goede tweede plaats eindige Daley Blind met 28 procent van de stemmen. Wesley Sneijder en Klaas-Jan Huntelaar scoorden 23 procent van de stemmen en delen daarmee een derde plaats. Feyenoorder Jean-Paul Boetius vinden de dames het minst aantrekkelijk. HIj eindigde met 3 procent van de stemmen op de laatste plaats.

Wel date, geen relatie

Opmerkelijk is dat de ondervraagde dames best wel avondje willen daten met een bekende, aantrekkelijke voetballer maar dat 40 procent een heuse relatie niet zien zitten. Een groot deel van de dames geeft toe niet zoveel met voetbal te hebben maar toch is de helft van hen van plan om naar het WK te gaan kijken.

Singles ontmoeten

Hoewel 43 procent van de dames van mening is dat voetbal kijken in de kroeg niet de beste manier is om een leuke vent te ontmoeten, denkt ruim 30 procent toch wel daar leuke nieuwe mensen te zullen leren kennen. Als date een avondje samen voetbal kijken vinden de vrouwen niet zo romantisch. Bijna de helft zal voorstellen om dan toch iets anders te ondernemen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.