happy single vrouw

Single vrouw: 26 redenen waarom je die man niet nodig hebt

Single vrouw tijdens de kerst? In plaats van zitten treuren dat je vandaag niet met een man aan het kerstdiner verschijnt beuren wij je op met maar liefst 26 redenen waarom het (voorlopig dan) prima is om als single door het leven te gaan!

Je kunt jezelf natuurlijk voorhouden dat je pas echt gelukkig bent met die leuke, lieve, aardige, begripvolle en attente man in je leven maar…. Deze 26 redenen bezorgen je vast een big smile op je gezicht en doen je beseffen dat je leven ook prima is zonder hem.  Dit zijn jouw opstekers met kerst!

Vrouwen hebben géén man nodig omdat:

1. Het lege wc-rolletje te vervangen, dat doen mannen sowieso al amper.
2. Een oordeel te vellen over hun outfit. Zelfzekere dames weten maar al te goed wat bij hun lichaam past en wat niet. Ach, soms is het op het randje, maar daar leggen we ons bij neer. 
3. Met Kerstmis een lingerie-setje te krijgen waarmee hij alleen zichzelf een plezier doet aangezien de stukjes stof te onhandig zijn om in het dagelijkse leven te dragen.
4. Om zich te oriënteren. Dames durven heus wel de weg vragen aan een vreemde. “Ik heb dan ook geen man nodig voor wie de weg vragen, hetzelfde is als chemische castratie.”
5.  Om de afwasmachine te vullen en dat vervolgens in een heel onlogische volgorde te doen waardoor er maar de helft ingaat van wat er in zou moeten gaan.
6. Tegen te zeuren, er zijn genoeg andere slachtoffers. Als ik bovendien wil dat er niet naar mijn mening geluisterd wordt, zal praat ik wel tegen de muur.
7. Een blik op de bovenste plank werpen. Die handige kleine ladders zijn voor een bepaalde reden uitgevonden. Ze helpen vrouwen zelfstandig te zijn.
8. Me te verdedigen of beschermen wanneer ik alleen thuis ben. “Het slot op de deur zal volgens mij veel beter werk leveren.”
9. Een ravage aan te richten in de keuken. “Ik kan koken zonder elke pot en pan in de keuken nodig te hebben, in tegenstelling tot veel mannen.”
10. Theezakjes op het aanrecht laten liggen. Ze horen namelijk thuis in de vuilbak, het ding dat op één meter afstand van het aanrecht staat.
11. De vuilzakken buiten te zetten en te doen alsof het een immens zwaar taakje is.
12. De barbecue aan te steken. “Ik gebruik gas.”
13. Een etentje betalen. Ik betaal met plezier mijn eigen gerecht op restaurant – ja, ook dat van hem als het écht nodig is.
14. Klusjes op te lossen en het eigenlijk erger te maken dan het al was. “Wanneer ik iets niet kan, geef ik dat gerust toe.”
15. Spinnen te vangen, daarvoor hebben we een stofzuiger in huis.
16. Glazen potten openmaken. “Wanneer het me niet lukt, maak ik een gaatje in het deksel zodat de druk kan ontsnappen.”
17. Buitenspel uitleggen. Vrouwen begrijpen de meeste voetbaltermen heus wel, het is gewoon saai.
18. Te strijken en vervolgens alleen de kraag van zijn hemd glad te maken omdat ‘dat het enige deel is dat de mensen echt zien.’
19.  De katernen van de krant inpikken op zaterdagochtend.
20. De auto vol tanken. So what als er nog maar een koffielepel benzine inzit wanneer ik het tankstation bereik – ik heb het toch bereikt?!
21. 200 dingen in de winkel te kopen die we (ook) niet nodig hebben maar wel het eten is vergeten mee te brengen.
22. Mijn hoffelijkheid te becommentariëren. “Ritsen is verplicht in de file, maar dat begrijpen mannen blijkbaar niet zo goed aangezien ze altijd boos worden wanneer ik het doe.”
23. Te koken voor mij. “Ik wil namelijk niet de hele week spaghetti eten omdat dat het enige gerecht is dat manlief kan klaarmaken.’
24. Me te wijzen op mijn financiële situatie. Schoenen kopen is inderdaad besparen op eten en dat is een weloverwogen keuze.
25.  De was te doen en mijn trui van kasjmier te vernielen (dat is pas zonde van het geld).
26. Verhalen te horen over zijn familie – het is niét mijn familie.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.
onzeker
By Tijmen ·
24 augustus 2021

Verantwoord werken aan jouw onzekerheid

singlesrecepten
By Margret ·
21 augustus 2021

Leer elkaar kennen door voor elkaar te koken

Voor elkaar eten bereiden is een goede manier om zonder gesprekken veel over de ander te weten te komen.
shapeware eerste date
By Moniek ·
18 augustus 2021

Shapewear dragen tijdens een date?

Vrouw verkiest andere lingerie dan haar man, maar hoe zit het eigenlijk met corrigerend ondergoed? Kun je daarmee aankomen tijdens een date?