vijftigplus singlereizen

Single vijftigplusser gelooft nog steeds in de ware liefde

Single vijftigplussers geloven nog steeds in de ware liefde en denken die bovendien ook online te kunnen vinden. Dat blijkt uit onderzoek van 50plusmatch onder 1302 gebruikers.  

Ware liefde

Van de ondervraagden zegt maar liefst 93,5% in de ware liefde te geloven. Bovendien denkt 90% dat het mogelijk is de ware liefde online te vinden. Van de ondervraagde vijftigplussers zegt 85% ooit al het gevoel gehad te hebben de ware liefde te hebben ervaren.  

Datingplatform

Het vinden van een nieuwe liefde is voor 77% van de ondervraagden de hoofdreden om zich aan te sluiten bij een datingplatform. Ruim 80% zegt in liefde op het eerste gezicht te geloven.

Geen huwelijksbootje

Opvallend: ondanks het geloof in de ware liefde zegt 80% van de ondervraagden niet (meer) te willen trouwen. Een mogelijke verklaring is het feit dat 86% van de respondenten al getrouwd geweest is. 

Bron: 50plusmatch 

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.