vijftigplus singlereizen

Single vijftigplusser gelooft nog steeds in de ware liefde

Single vijftigplussers geloven nog steeds in de ware liefde en denken die bovendien ook online te kunnen vinden. Dat blijkt uit onderzoek van 50plusmatch onder 1302 gebruikers.  

Ware liefde

Van de ondervraagden zegt maar liefst 93,5% in de ware liefde te geloven. Bovendien denkt 90% dat het mogelijk is de ware liefde online te vinden. Van de ondervraagde vijftigplussers zegt 85% ooit al het gevoel gehad te hebben de ware liefde te hebben ervaren.  

Datingplatform

Het vinden van een nieuwe liefde is voor 77% van de ondervraagden de hoofdreden om zich aan te sluiten bij een datingplatform. Ruim 80% zegt in liefde op het eerste gezicht te geloven.

Geen huwelijksbootje

Opvallend: ondanks het geloof in de ware liefde zegt 80% van de ondervraagden niet (meer) te willen trouwen. Een mogelijke verklaring is het feit dat 86% van de respondenten al getrouwd geweest is. 

Bron: 50plusmatch 

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.