datingapp tinder honden

Single verkiest huisdier boven nieuwe liefde

Ruim 63 procent van de singles weigert ronduit zijn of haar huisdier de deur uit te doen voor een nieuwe liefde.  Dit blijkt uit een onderzoek van online magazine Singlessite.nl.

Dierenliefde

Van alle ondervraagde singles geeft 67 procent aan een huisdier te hebben. De meesten hebben een kat, een iets kleiner aantal een hond. Zo’n 10 procent heeft een knaagdier als huisdier. Singles met een vogel of reptiel zijn ronduit in de minderheid.

Relatiepotentie

Ook al is er sprake van een serieuze liefde, dan nog weigert maar liefst 63 procent van de singles om zijn of haar huisdier de deur uit te doen voor een nieuwe partner. Het doet er weinig toe of het gaat om een allergie, of omdat de nieuwe liefde simpelweg niet van beesten houdt. De liefde voor het huisdier weegt zwaarder dan de wens om een nieuwe relatie met die persoon te starten.

Laten lopen

17 procent van alle ondervraagden heeft overigens wel eens een serieuze relatie kandidaat laten lopen omdat hij of zij niet gediend was van het huisdier.

Dit onderzoek werd uitgevoerd onder 500 M/V singles waarvan 51% vrouw en 49% man.

 

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

willie test womanizer
By Moniek ·
6 oktober 2021

Doorbreek de seksuele sleur

Je hebt net een nieuwe relatie en de seks tussen jullie is super. Hoe zal dat er uit zien als je 20 jaar verder bent? Je kunt je vast niet bedenken dat de intentie en de mate van seks bedrijven nog hetzelfde zal zijn.
perfecte man daten
By Margret ·
27 september 2021

Mannen tegen 40 minder sexy

Op zekere leeftijd worden vrouwen onzichtbaar voor mannen. Maar het is een feit dat dat omgekeerd ook geldt. Een soort van eerlijke (e)mancipatie.
weinig seks
By Moniek ·
27 september 2021

Voor intieme klacht gaan we naar Google en niet naar dokter

Jonge vrouwen raadplegen liever dokter Google, dan dat ze hun huisarts bezoeken. Vooral bij intieme gezondheidsproblemen waar zij zich voor schamen is dit het geval.
singles gezond daten
By Margret ·
24 september 2021

Samen vriendschap hebben met andere stellen

Vaak groeit een dubbele vriendschap spontaan. Een vriendschap met één van jouw vriendinnen groeit uit tot een gezamenlijke vriendschap van jou en je partner met die vriendin en haar partner. Zullen we een keer met de mannen erbij afspreken? Ook gezellig.
alleenstaande papa
By Tijmen ·
22 september 2021

Alleenstaand vaderschap heeft zeker mooie kanten

Voor een alleenstaande moeder worden zoveel zaken zo vanzelfsprekend geacht te doen. Als alleenstaande vader oogst je daarmee vaak aanzien. Gijs de Swarte is zijn belevenissen als single papa gaan opschrijven wat een vrolijk boek opgeleverd heeft. Dan maak je maar zen.
daten twitter
By Margret ·
16 augustus 2021

Die witte sokken kunnen uit

Gespreksonderwerp was ‘mijn wensenlijstje’ wat betreft een man. Waar hou je aan vast en wat zijn ‘nice to haves’. Hoe zit het met witte sokken?