alleenstaande moeders

Single SuperMom biedt hulp

Nederland telt duizenden single moeders. Alleen voor je kinderen zorgen is soms eenzaam en zwaar, maar geeft ook een ijzersterke band met je kinderen. Af en toe een beetje hulp door middel van een steuntje in de rug kan echter wel helpen!

Hulp wordt geboden

Stichting Single SuperMom biedt deze hulp en ontwikkelde samen met Kosmos Uitgevers een prachtig boek: Single SuperMom, het handboek voor de alleenstaande moeder. Geschreven door Eva Yoo Ri.

Compleet handboek voor alleenstaande moeder

Of je nu alleen zwanger bent, in een scheiding  zit, weduwe bent of al langere tijd alleenstaand bent. Single SuperMom is een compleet handboek voor de alleenstaande moeder, waarin alle belangrijke aspecten van het single moederschap worden behandeld: van het verwerken van een beëindigde relatie, dilemma’s rondom de zwangerschap, financiën tot nieuwe liefdes.

Met voorbeeldverhalen van sterke vrouwen, waardevolle tips en adviezen en een uitgebreide juridische bijlage. Het boek staat vol praktische tips, to-dolijstjes en  ervaringsverhalen van bekende Nederlandse (single) moeders. Single SuperMom biedt aanmoediging, herkenning en inspiratie.

Met bijdragen van onder meer: Amanda Balk, Mariska Hulscher, Jetty Mathurin, Petra Possel, Neelie Kroes, Nurlaila Karim, Suzanne Buis, Doloris Leeuwin, Andrée van Es, Antje Monteiro en Barbara Nanninga.

Je bent van harte welkom!

Op zondag 2 maart wordt Single SuperMom gepresenteerd in de gemeente Amsterdam.
Laat je tijdens deze feestelijke middag verrassen en inspireren door toonaangevende vrouwen. Geniet van spetterende optredens, cabaret, bijzondere ontmoetingen en proef heerlijke hapjes.

Programma van deze middag

Het spraakmakende programma staat helemaal in het teken van de single moeder. Succesvolle moeders vertellen hoe zij hun onderneming zijn begonnen;  studeerden naast het fulltime moederschap; welke obstakels zij hebben moeten overwinnen. Andere moeders vertellen hoe zij hun gezinsleven managen en hoe ze elke maand weer rondkomen.

Locatie, datum en tijdstip

Adres: Bijlmer Parktheater, Anton de Komplein 240, Amsterdam Zuidoost
Zondag 2 maart 2014 – 14.00-16.30 uur

Voor meer informatie klik hier.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.