Heb jij nog geen reisplannen gemaakt voor het nieuwe jaar? Sta je open voor nieuwe mensen, culturen, steden en belevenissen? Dan zijn single reizen echt iets voor jou! Een bijzondere verrijking die meer kleur aan je leven geeft.

Zwart Wit of toch grijs?

Het leven is niet zwart wit maar bestaat uit grijstinten. Waarschijnlijk heb ook jij zo je vooroordelen over single reizen. Maar waar zijn die eigenlijk op gebaseerd? Als je nog niet eerder met singles op reis bent geweest dan is jouw mening alleen maar van ‘horen zeggen’ of op het beeld dat jij onbewust van dit type reizen hebt gecreëerd. Hoogste tijd om eens in grijstinten te gaan denken en je oordeel te gaan baseren op ervaringen. Voor het gemak ruimen we alvast 5 vooroordelen over single reizen voor je uit de weg..

Code rood single reizen

Rood is niet alleen de kleur van de liefde maar ook van passie en gevaar. Hou jij wel van spannende avonturen wanneer je op reis gaat? Verleg je graag de grenzen en raak je gepassioneerd bij de aanblik van exotische verre oorden? Dan zijn single reizen met een avontuurlijk karakter iets voor jou. Je mede reizigers zijn, net als jij, op zoek naar het onbekende, zoeken de grenzen op, verruimen hun blikveld en zijn nieuwsgierig aangelegd. Boek je een avontuurlijke single reis dan beleef je op meerdere fronten een hartverwarmende vakantie.

Blauw is de kleur van…

Ben je altijd cool, calm en collected? Voel jij je helemaal thuis op en in het azuurblauwe water? Dan zijn single reizen die zon en water combineren je op het lijf geschreven. Lekker actief zeilen, duiken, raften of juist relaxen, snorkelen en genieten van de zon? Single reizen met een blauw karakter geven je leven beslist meer kleur. Want onder die prachtige blauwe hemel beleef jij samen met andere waterliefhebbers de tijd van je leven en kom je als herboren thuis! Ben je meer van strakblauwe luchten in combinatie met bergen witte sneeuw? Verwen jezelf dan met een weekje wintersport!

Zonnig geel in de zon

Word jij helemaal gelukkig wanneer de zon schijnt? Dan is de kans groot dat jouw vakanties een zonnig karakter hebben. Zonnige single reizen zijn er in overvloed. Van dichtbij in de zomer tot ver weg in de winter. Belangrijkste is dat je een zonvakantie kiest waarbij je helemaal ontspant. Ga je dit jaar voor het eerst alleen met kinderen op reis? Kies dan voor een gezellige éénoudervakantie. Jullie komen niet alleen uitgerust maar ook vrolijk thuis na het ontspannen vakantie met zoveel leuke single papa’s en mama’s en hun kroost.

Single reizen met een speciaal karakter

Ben jij niet voor één gat te vangen en heb je een hang naar oranje, paars en groen? Is mix en match je tijdens een vakantie het summum voor jou? Dan zijn single reizen met een gevarieerd of juist een speciaal karakter precies wat jij nodig hebt. Een gemêleerd reisgezelschap die je leven kleur geeft met inspirerende verhalen en anekdotes op veelzijdige locaties. Wist je dat er hele mooie single reizen zijn met een bijzonder thema? Dus denk eens aan een mooie veelzijdige cruise met singles, een wellness of yoga vakantie of aan een rondreis waarbij je meerdere landen aandoet. De keuze is reuze!