mannen liegen datingprofiel

Single niet vies van ondeugende berichtjes

Of je nu een beetje meer pit wil in je relatie, de fysieke afstand met je lief wil overbruggen of juist in de juiste stemming wil komen voor een date, de Nederlandse single durft best een ondeugend en spannend berichtje te sturen. Daarom de 3 beste flirtberichten en natuurlijk ook de 3 slechtste..

Niets verhullende foto’s

Dat blijkt uit een onderzoek van Lexa.nl onder 1500 singles. De resultaten laten zien dat de single niet vies is van een spannend berichtje op z’n tijd. Behalve ze zelf versturen ontvangt het overgrote deel van de singles ook wel eens een ondeugend berichtje. Maar het blijft niet bij tekst alleen.. Er worden ook niets verhullende foto’s in de strijd gegooid om elkaar te verleiden.

Flirten berichten singles

Bericht vanuit auto en wc

Dat Nederlanders ondanks de spanning die het versturen vaan een ondeugend berichtje met zich meebrengt toch nuchter blijven, blijkt als wordt gekeken naar de locatie van waar een dergelijk berichtje wordt verstuurd. Zo vinden Nederlandse singles hun inspiratie voor een spannend berichtje in het openbaar vervoer of de auto, tijdens een bezoek aan de wc of zelfs tijdens een familiemaaltijd.

locatie flirtberichten

Top 3 flirtberichten

Het vinden van de juiste toon is lastig als het gaat om spannende berichtjes. Met welk ondeugend berichtje maak je het meeste kans? Het grootste deel van de Nederlandse singles wordt het meest opgewonden van de onderstaande Top 3 spannende berichtjes. Doe er je voordeel mee!

Top 3 flirtberichten

3 slechtste flirtberichten

Wat je beter niet kunt sturen, zijn berichtjes die net te ver gaan. De Nederlandse singles hebben een top 3 slechtste berichtjes samengesteld, die de sfeer zeker zal doen bekoelen. Na het ontvangen van zo’n berichtje is de spanning ver te zoeken. Daarom kun je deze drie maar beter uit je hoofd laten!

3 slechtste flirt berichten

Ben je nogal visueel ingesteld? Dan is dit bericht over flirten met prikkelende emoticons écht iets voor jou!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.
datingsites vergelijken
By Moniek ·
5 augustus 2021

Dit zijn de meest populaire datingsites op een rijtje in Nederland