mannen liegen datingprofiel

Single niet vies van ondeugende berichtjes

Of je nu een beetje meer pit wil in je relatie, de fysieke afstand met je lief wil overbruggen of juist in de juiste stemming wil komen voor een date, de Nederlandse single durft best een ondeugend en spannend berichtje te sturen. Daarom de 3 beste flirtberichten en natuurlijk ook de 3 slechtste..

Niets verhullende foto’s

Dat blijkt uit een onderzoek van Lexa.nl onder 1500 singles. De resultaten laten zien dat de single niet vies is van een spannend berichtje op z’n tijd. Behalve ze zelf versturen ontvangt het overgrote deel van de singles ook wel eens een ondeugend berichtje. Maar het blijft niet bij tekst alleen.. Er worden ook niets verhullende foto’s in de strijd gegooid om elkaar te verleiden.

Flirten berichten singles

Bericht vanuit auto en wc

Dat Nederlanders ondanks de spanning die het versturen vaan een ondeugend berichtje met zich meebrengt toch nuchter blijven, blijkt als wordt gekeken naar de locatie van waar een dergelijk berichtje wordt verstuurd. Zo vinden Nederlandse singles hun inspiratie voor een spannend berichtje in het openbaar vervoer of de auto, tijdens een bezoek aan de wc of zelfs tijdens een familiemaaltijd.

locatie flirtberichten

Top 3 flirtberichten

Het vinden van de juiste toon is lastig als het gaat om spannende berichtjes. Met welk ondeugend berichtje maak je het meeste kans? Het grootste deel van de Nederlandse singles wordt het meest opgewonden van de onderstaande Top 3 spannende berichtjes. Doe er je voordeel mee!

Top 3 flirtberichten

3 slechtste flirtberichten

Wat je beter niet kunt sturen, zijn berichtjes die net te ver gaan. De Nederlandse singles hebben een top 3 slechtste berichtjes samengesteld, die de sfeer zeker zal doen bekoelen. Na het ontvangen van zo’n berichtje is de spanning ver te zoeken. Daarom kun je deze drie maar beter uit je hoofd laten!

3 slechtste flirt berichten

Ben je nogal visueel ingesteld? Dan is dit bericht over flirten met prikkelende emoticons écht iets voor jou!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam