Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
tango dansen
14 februari 2019

Single met Valentijn: zo maak je er een feestje van!

Wie zegt dat single zijn automatisch betekent dat je een hekel hebt aan Valentijn? Sommige singles vieren het ook. En terecht. Het is een goede gelegenheid om nog eens af te spreken met onze single vriend(inn)en. Er is voor iedereen wel een leuke manier om Valentijnsdag te vieren.

 1. Als je wil gaan feesten, kan je altijd terecht op Facebook. Kijk eens of er rond Valentijn toevallig vrijgezellenfeestjes gepland zijn in je buurt. . Als je iets leuks vindt om naartoe te gaan, nodig dan gerust een paar single vriendinnen of vrienden uit om je te vergezellen. Maak van de gelegenheid gebruik om je mooi te maken.
 2. Je kan ook het feestje naar je thuis brengen. Nodig een paar single vrienden of vriendinnen uit om samen Valentijn te vieren. Is je huis te klein of ben je bang dat ze de boel gaan afbreken, dan kan je natuurlijk met z’n allen op café of in een discotheek afspreken.

Tip: als er meer dan genoeg ruimte is, vraag je single vrienden dan zeker om ook hun single vrienden uit te nodigen. Dit is de perfecte manier om nieuwe mensen te ontmoeten.

 1. Organiseer de vrijgezellenavond die je anders misschien nooit zal hebben (want, je weet wel, wij single ladies beginnen er soms toch eens aan te twijfelen of we ooit wel zullen trouwen). En aangezien vrijgezellenavonden fantastisch zijn, kan je het evengoed nu al organiseren. Dat neemt niemand je nog af, toch? Hier zijn alvast een paar ideetjes:
 • Maak samen cocktails. Je kan cocktails maken met een paar recepten van het internet, of misschien is een workshop een goed idee? Wie weet leer je er een paar nieuwe technieken. Een kookcursus of samen eten maken is een leuk alternatief.
 • Bezoek een helderziende en stel alle vragen die je altijd al eens willen stellen hebt. “Zal ik ooit nog een leuke man aan de haak slaan, Madame Lenormand?”
 • Stel een bucketlist op. Maak elk apart een lijstje van alle dingen die jullie dit leven nog willen doen. Als jullie klaar zijn, overlopen jullie elk lijstje. Misschien zijn er wel dromen die jullie samen kunnen waarmaken?
 • Organiseer een spelletjesavond – als in ‘drankspelletjes’. Telkens je verliest bij klassieke spelletjes als Pictionary of Twister, doe je shots.

Daag elkaar uit als jullie samen iets gaan drinken in een bar. Wie zal er eerst de telefoonnummer van die hunk bemachtigen? En slaagt je vriendin erin om een man haar een drankje te laten trakteren?

 1. Mocht je het nog niet begrepen hebben: Valentijn vieren draait niet om cadeautjes uitwisselen. Een memorabele avond hebben met de mensen die je graag ziet, is belangrijker. Dus stel niet voor om cadeautjes voor elkaar te kopen. Dat geld kan je beter spenderen aan een activiteit die jullie allemaal leuk vinden.
 • Ga samen shoppen
 • Ga naar een film kijken in de bioscoop
 • Kijk thuis in de zetel naar jullie favoriete romantische films
 • Denk eraan dat een hartvormige doos gevuld met pralines niet luider ‘ik hou van je’ kan zeggen dan een zak popcorn.

 

Bron: solochickblogindutch

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Disco feestje bij je thuis

Vanuit de Bleeker studio gaat Disco-Train DJ's live met de beste...

Woningsdag Online Pubquiz

Ondanks een gewone Koningsdag er niet in zit dit jaar zorgen...

Singles zijn steeds vaker gelukkig

Uit een Duits onderzoek over het liefdesleven van 2.500 mensen tussen...

Fris en fruitig na een leuke party: met deze tips lukt het!

Het was zo’n gezellig feest gisteravond. Je hebt genoeg wijn gedronken,...

Vergeet die tinderdate! Déze Valentijnsdag regel je karmapunten!

Al wandelend door de winkelstraten, lijkt het al wel een maand...

singlessite gidsen

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie