tango dansen

Single met Valentijn: zo maak je er een feestje van!

Wie zegt dat single zijn automatisch betekent dat je een hekel hebt aan Valentijn? Sommige singles vieren het ook. En terecht. Het is een goede gelegenheid om nog eens af te spreken met onze single vriend(inn)en. Er is voor iedereen wel een leuke manier om Valentijnsdag te vieren.

 1. Als je wil gaan feesten, kan je altijd terecht op Facebook. Kijk eens of er rond Valentijn toevallig vrijgezellenfeestjes gepland zijn in je buurt. . Als je iets leuks vindt om naartoe te gaan, nodig dan gerust een paar single vriendinnen of vrienden uit om je te vergezellen. Maak van de gelegenheid gebruik om je mooi te maken.
 2. Je kan ook het feestje naar je thuis brengen. Nodig een paar single vrienden of vriendinnen uit om samen Valentijn te vieren. Is je huis te klein of ben je bang dat ze de boel gaan afbreken, dan kan je natuurlijk met z’n allen op café of in een discotheek afspreken.

Tip: als er meer dan genoeg ruimte is, vraag je single vrienden dan zeker om ook hun single vrienden uit te nodigen. Dit is de perfecte manier om nieuwe mensen te ontmoeten.

 1. Organiseer de vrijgezellenavond die je anders misschien nooit zal hebben (want, je weet wel, wij single ladies beginnen er soms toch eens aan te twijfelen of we ooit wel zullen trouwen). En aangezien vrijgezellenavonden fantastisch zijn, kan je het evengoed nu al organiseren. Dat neemt niemand je nog af, toch? Hier zijn alvast een paar ideetjes:
 • Maak samen cocktails. Je kan cocktails maken met een paar recepten van het internet, of misschien is een workshop een goed idee? Wie weet leer je er een paar nieuwe technieken. Een kookcursus of samen eten maken is een leuk alternatief.
 • Bezoek een helderziende en stel alle vragen die je altijd al eens willen stellen hebt. “Zal ik ooit nog een leuke man aan de haak slaan, Madame Lenormand?”
 • Stel een bucketlist op. Maak elk apart een lijstje van alle dingen die jullie dit leven nog willen doen. Als jullie klaar zijn, overlopen jullie elk lijstje. Misschien zijn er wel dromen die jullie samen kunnen waarmaken?
 • Organiseer een spelletjesavond – als in ‘drankspelletjes’. Telkens je verliest bij klassieke spelletjes als Pictionary of Twister, doe je shots.

Daag elkaar uit als jullie samen iets gaan drinken in een bar. Wie zal er eerst de telefoonnummer van die hunk bemachtigen? En slaagt je vriendin erin om een man haar een drankje te laten trakteren?

 1. Mocht je het nog niet begrepen hebben: Valentijn vieren draait niet om cadeautjes uitwisselen. Een memorabele avond hebben met de mensen die je graag ziet, is belangrijker. Dus stel niet voor om cadeautjes voor elkaar te kopen. Dat geld kan je beter spenderen aan een activiteit die jullie allemaal leuk vinden.
 • Ga samen shoppen
 • Ga naar een film kijken in de bioscoop
 • Kijk thuis in de zetel naar jullie favoriete romantische films
 • Denk eraan dat een hartvormige doos gevuld met pralines niet luider ‘ik hou van je’ kan zeggen dan een zak popcorn.

 

Bron: solochickblogindutch

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.