gratis activiteiten singles

Single met oud en nieuw: afsluiten en opnieuw beginnen

Vanavond is het zover: oud en nieuw. Als single sta je op de drempel van een kersvers nieuw jaar en dat is mooi. Want een nieuw jaar biedt nieuwe kansen, ook in de liefde. In 2015 een nieuwe partner vinden, dat is voor vele singles een grote wens. Het jaar goed afsluiten en echt opnieuw beginnen? Dat kan.

Oud en nieuw: afsluiten

Of je nu met een glaasje champagne bij vrienden staat  vanavond, op een singlefeest bent of alleen op de bank zit, je zult op een x moment ongetwijfeld je gedachten laten gaan over het afgelopen jaar. Je had verlangens, wensen en dromen voor jezelf. En of je deze nu ten dele, helemaal of juist niet helemaal hebt zien uitkomen, het wordt tijd om ze voor dit jaar af te sluiten. Het begin van een nieuw jaar betekent een nieuwe start dus laat je verdriet, boosheid of frustratie over de dingen die niet zijn gegaan zoals jij had gewild waar ze thuis horen, in het oude jaar. Het leven gaat niet altijd over rozen maar tegenslagen maken je een mooier en completer mens. Hoe pijnlijk ook, je ontwikkelt meer diepgang, volwassenheid en daar pluk je in de rest van je leven de vruchten van. Die levenslessen kun je vast en zeker gebruiken in het nieuwe jaar.

Opnieuw beginnen top drie

Het begin van een nieuw jaar is een uitgelezen moment om ook echt opnieuw te beginnen. We maken niet voor niets met z’n allen goede voornemens, want aankomende jaar gaan we het echt anders doen! De daad bij het woord voegen is niet altijd makkelijk, want wij mensen zijn gewoontedieren en vallen snel terug in onze oude gewoontes en patronen. Maak het jezelf niet alt te moeilijk en beperk je tot een top 3 lijstje van dingen die je in het nieuwe jaar echt wilt veranderen. Hang het ergens waar je het dagelijks tegenkomt. Op de spiegel in de badkamer, op de koelkast, als je het maar ziet! Lukt het je niet meteen? Geen paniek. Opnieuw beginnen mag met vallen en opstaan. Val jezelf daarom niet te zwaar bij een dipje of tegenslag, wees geduldig met jezelf en geef het een nieuwe kans.

Maak er een mooi Oud en Nieuw van. Bedenk dat het leven tekort is om te blijven hangen in het verleden en maak op 1 januari een nieuwe start. Wij wensen je heel veel geluk, liefde en gezondheid in het nieuwe jaar!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

trouwen
By Margret ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.
willie test womanizer
By Moniek ·
6 oktober 2021

Doorbreek de seksuele sleur

Je hebt net een nieuwe relatie en de seks tussen jullie is super. Hoe zal dat er uit zien als je 20 jaar verder bent? Je kunt je vast niet bedenken dat de intentie en de mate van seks bedrijven nog hetzelfde zal zijn.
perfecte man daten
By Margret ·
27 september 2021

Mannen tegen 40 minder sexy

Op zekere leeftijd worden vrouwen onzichtbaar voor mannen. Maar het is een feit dat dat omgekeerd ook geldt. Een soort van eerlijke (e)mancipatie.
weinig seks
By Moniek ·
27 september 2021

Voor intieme klacht gaan we naar Google en niet naar dokter

Jonge vrouwen raadplegen liever dokter Google, dan dat ze hun huisarts bezoeken. Vooral bij intieme gezondheidsproblemen waar zij zich voor schamen is dit het geval.
singles gezond daten
By Margret ·
24 september 2021

Samen vriendschap hebben met andere stellen

Vaak groeit een dubbele vriendschap spontaan. Een vriendschap met één van jouw vriendinnen groeit uit tot een gezamenlijke vriendschap van jou en je partner met die vriendin en haar partner. Zullen we een keer met de mannen erbij afspreken? Ook gezellig.
alleenstaande papa
By Tijmen ·
22 september 2021

Alleenstaand vaderschap heeft zeker mooie kanten

Voor een alleenstaande moeder worden zoveel zaken zo vanzelfsprekend geacht te doen. Als alleenstaande vader oogst je daarmee vaak aanzien. Gijs de Swarte is zijn belevenissen als single papa gaan opschrijven wat een vrolijk boek opgeleverd heeft. Dan maak je maar zen.