single blij met feestdagen

Single met kerst: 5 redenen om blij te zijn

December heeft zijn intrede gedaan en dus kijken de meeste mensen uit naar de feestdagen. Dé tijd van het jaar om gezellig samen te zijn met je familie, vrienden en geliefde. Ook de single ontkomt er niet aan.

Hoewel kerst erg draait om het samenzijn van geliefden en mensen die elkaar dierbaar zijn, hebben we toch 5 goede redenen gevonden om blij te zijn dat je single bent met de feestdagen!

1. Bij Kerstmis en Oud & Nieuw horen natuurlijk cadeautjes en als je een partner hebt moet je natuurlijk op zoek naar het ultieme cadeau. Gelukkig blijft jou deze helse zoektocht bespaard.. Als single man mag je trouwens dubbel zo gelukkig zijn dat je geen partner hebt want een geslaagd cadeautje vinden voor een vrouw is een van de moeilijkste dingen die er zijn. Je blijft als extra bonus ook nog eens verschoond van gênante vragen van lingerieverkoopsters.

2. Natuurlijk is ook je bankrekening je ontzettend dankbaar dat jij (nog) single bent. Je hoeft je bonus of 13e maand namelijk niet uit te geven aan cadeautjes voor je geliefde maar lekker aan jezelf! December is single verwenmaand!

3. Ga je uit eten of schuif je bij familie of vrienden aan tafel? Je kunt eten wat je wilt zonder dat iemand daar wat ‘van vindt’. Geen partner die met gefronste wenkbrauwen naar je kijkt als je een extra voorgerecht, dessert of alle chocolaatjes opeet.. en je je broek niet meer dicht krijgt. Zalig!

4. Met de feestdagen wordt er doorgaans een glaasje of twee extra van het een of ander extra genuttigd. Jij hebt gelukkig geen last van gênante ontmoetingen of ontboezemingen tussen je kersverse partner en je (aangeschoten) familieleden. Zelf kun je ook best een glaasje extra nemen, je wordt toch niet gecontroleerd. Last but not least, wanneer je single bent hoef je je dit jaar ook geen zorgen te maken over een ontmoeting met je schoonfamilie.

5. Andere leuke singles gespot op het kerstfeest van het werk of tijdens een gezellig feest met oudjaar? Grijp je kans en zoen er lustig op los. Je bent ten slotte single en vrij om te zoenen wie je maar wilt.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!